دکتر.احمد.یزدان.پناه

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: یکی از اهداف مهم ما افزایش تخت‌های NICU در بیمارستان شهدای خلیج فارس است
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از اهداف مهم ما افزایش تخت‌های NICU در بیمارستان شهدای خلیج فارس و نیز افزایش کمیت و کیفیت کلاس‌های آموزشی برای زایمان در کلیه مراکز بهداشتی و بیمارستانی است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی: با جدیت پیگیر رفع مشکلات حوزه سلامت استان بوشهر خواهم بود/ همه ظرفیت‌های استان بوشهر برای رفع کمبودهای حوزه سلامت استان پای‌کار بیایند/گزارش تصویری
نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه با جدیت پیگیر رفع مشکلات حوزه سلامت استان بوشهر خواهم بود گفت: همه ظرفیت‌های استان بوشهر برای رفع کمبودهای حوزه سلامت استان ‌پای‌کار بیایند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد؛ افزایش خدمات درمانی تأمین اجتماعی در بیمارستان مهر برازجان ضروری است/گزارش تصویری
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خواستار افزایش خدمات درمانی تأمین اجتماعی در بیمارستان مهر برازجان شد و گفت: افزایش خدمات درمانی تأمین اجتماعی در بیمارستان مهر برازجان لازم و ضروری است.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مطالبات کادر درمان یکی از دغدغه‌های اصلی تیم مدیریت جدید حوزه سلامت استان بوشهر است
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: مطالبات کادر درمان یکی از دغدغه‌های اصلی تیم مدیریت جدید حوزه سلامت استان بوشهر است.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بهبود وضعیت حوزه سلامت دشتستان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است/گزارش تصویری
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بهبود وضعیت حوزه سلامت در شهرستان دشتستان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد؛ اختصاص ۵۰ تخت جهت بیماران کرونایی در بیمارستان‌های نیروهای مسلح استان بوشهر/گزارش تصویری
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اختصاص ۵۰ تخت جهت بیماران کرونایی در بیمارستان‌های نیروهای مسلح استان بوشهر خبر داد.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: وضعیت نگران‌کننده شیوع کرونایی در استان بوشهر / ۲۱۳ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از وضعیت نگران‌کننده شیوع بیماری کرونا در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۲۱۳ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افزایش بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی در استان بوشهر / ۲۴۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از افزایش بستری‌ها و فوتی‌های کرونایی در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۲۴۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد؛ افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی برای مقابله با سویه جدید کرونا در دستور کار است/افزایش موارد ابتلا اطفال در استان بوشهر/گزارش تصویری
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی استان بوشهر برای مقابله با سویه جدید کرونا ضروری است و در دستور کار قرارگرفته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کمیته بحران بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر فعال شود / مقابله با ویروس کرونا نیازمند عزم و همکاری همه دستگاه‌ها و آحاد مردم است
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کمیته بحران بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر فعال شود.