دکتر.ابراهیم.رضایی

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی: با جدیت پیگیر رفع مشکلات حوزه سلامت استان بوشهر خواهم بود/ همه ظرفیت‌های استان بوشهر برای رفع کمبودهای حوزه سلامت استان پای‌کار بیایند/گزارش تصویری
نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه با جدیت پیگیر رفع مشکلات حوزه سلامت استان بوشهر خواهم بود گفت: همه ظرفیت‌های استان بوشهر برای رفع کمبودهای حوزه سلامت استان ‌پای‌کار بیایند.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد؛ افزایش خدمات درمانی تأمین اجتماعی در بیمارستان مهر برازجان ضروری است/گزارش تصویری
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خواستار افزایش خدمات درمانی تأمین اجتماعی در بیمارستان مهر برازجان شد و گفت: افزایش خدمات درمانی تأمین اجتماعی در بیمارستان مهر برازجان لازم و ضروری است.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مطالبات کادر درمان یکی از دغدغه‌های اصلی تیم مدیریت جدید حوزه سلامت استان بوشهر است
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: مطالبات کادر درمان یکی از دغدغه‌های اصلی تیم مدیریت جدید حوزه سلامت استان بوشهر است.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بهبود وضعیت حوزه سلامت دشتستان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است/گزارش تصویری
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بهبود وضعیت حوزه سلامت در شهرستان دشتستان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.

نماینده دشتستان در دیدار با رئیس‌کل نظام پرستاری کشور؛ قول می‌دهم صدای پرستاران کل کشور در مجلس شورای اسلامی باشم
نماینده دشتستان در دیدار با رئیس‌کل نظام پرستاری کشور گفت: قول می‌دهم صدای پرستاران کل کشور در مجلس شورای اسلامی باشم.

با حضور نماینده دشتستان: جهادگران سلامت دشتستان تقدیر شدند/ تجلیل از بهورزان شهرستان
با حضور نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی، جهادگران سلامت در مقابله با کرونا و بهورزان شهرستان دشتستان تجلیل شدند.

نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی: لزوم توجه ویژه به کادر درمان دشتستان /همه دستگاه‌ها برای راه‌اندازی مرکز بستری موقت بیماران کرونایی پای کار باشند
نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید توجه ویژه‌ای به کادر درمان شهرستان در این ایام کرونا وجود داشته باشد و همه دستگاه‌ها برای راه‌اندازی مرکز بستری موقت بیماران کرونایی پای کار باشند.

نماینده مردم شریف بوشهر، گناوه، دیلم و خارک در مجلس شورای اسلامی: افتتاح مرکز جراحی و کلینیک تخصصی عرفان بوشهر اجازه انجام اقدامات تخصصی‌ و پیشرفته‌تری را خواهد داد
نماینده مردم شریف بوشهر، گناوه، دیلم و خارک در مجلس شورای اسلامی گفت: افتتاح مرکز جراحی و کلینیک تخصصی عرفان بوشهر اجازه انجام اقدامات تخصصی‌ و پیشرفته‌تری را خواهد داد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی: برای توسعه بخش ارم و بوشکان با جدیت و استفاده از ظرفیت‌های موجود تلاش خواهم کرد
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: برای توسعه بخش ارم و بوشکان با جدیت و استفاده از ظرفیت‌های موجود تلاش خواهم کرد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس: دانشکده داروسازی در دشتستان ایجاد شود/ شاهد خلق حماسه‌های ماندگاری از سوی نیروهای بهداشتی و درمانی استان بوشهر هستیم
نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: با استفاده از ظرفیت بیمارستان شهید گنجی برازجان، دانشکده داروسازی در دشتستان راه‌اندازی شود.

2 تير 1399
نماینده مردم دشتستان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی: همکاری و تعامل مسئولین در رشد شاخص‌های بهداشتی تأثیرگذار است
نماینده مردم دشتستان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: همکاری و تعامل مسئولین در رشد شاخص‌های بهداشتی تأثیرگذار است.