حادثه

چگونه بیمارستان کنگان در حادثه رانندگی سه راه سیراف نقش پدافند غیرعامل را ایفا نمود؟
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان؛ روز چهارشنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲ اتوبوس مسافربری شهرکرد به عسلویه با ۳۰ مسافر در مسیر حرکت به سمت مقصد و بعد از سه‌راهی سیراف (واقع در شهرستان کنگان) واژگون شد.

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی شهادت هم‌میهنانمان در حادثه تروریستی کرمان را تسلیت گفت.

سقوط شایع‌ترین حادثه در بین افراد بالای ۶۵ سال است
کارشناس برنامه سالمندان مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: سقوط در سالمندان شایع‌ترین حادثه در بین افراد بالای 65 سال است.

واکنش سریع تیم‌اورژانس هوایی استان بوشهر برای نجات دو کودک آسیب‌دیده در حادثه‌ی سوختگی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر از واکنش سریع تیم‌ اورژانس هوایی استان بوشهر برای نجات دو کودک آسیب‌دیده در حادثه‌ی سوختگی خبر داد.

نقاط پرحادثه استان بوشهر در طرح امداد نوروزی بازدید و بررسی شد
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در بازدید از نقاط پرحادثه استان، عملکرد اورژانس در حوادث پر تلفات و ویژه را بررسی کرد.

مانور حادثه پرتویی نیروگاه در زمینه پدافند غیرعامل در بیمارستان شهدا خلیج‌فارس بوشهر برگزار شد
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر از برگزاری مانور حادثه پرتویی نیروگاه در زمینه پدافند غیرعامل در بیمارستان شهدا خلیج‌فارس بوشهر خبر داد.

حادثه‌دیدگان مینی‌بوس شرکت پتروپالایش کنگان به‌سلامت از بیمارستان امام خمینی (ره) ترخیص شدند
رییس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان گفت: 13 نفر کارگر حادثه‌دیده مینی‌بوس شرکت پتروپالایش کنگان مستقر در شهرستان کنگان به‌سلامت از بیمارستان امام خمینی (ره) ترخیص شدند.

"پیک‌نیک" بازهم در بردخون قربانی گرفت
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر از مرگ دو جوان بر اثر استنشاق و مسمومیت با گاز منوکسید کربن در بردخون خبر داد.

واکنش سریع اورژانس 115 دیر در حادثه واژگونی پراید
مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: پس از تماس با مرکز پیام اورژانس 115 دیّر و اعلام اطلاع از حادثه واژگونی پراید در محور ساحلی دیر - بردخون، بلافاصله سه دستگاه آمبولانس از پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی دیّر، درود احمد و بردخون به محل اعزام ...