جشنواره.قرآن

ثبت‌نام بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آغاز شد
مسئول بیست و هفتمین جشنواره قرآنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز ثبت‌نام بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مراکز و سازمان‌های وابسته خبر داد.

25 تير 1401
با حضور سرآمدان و پیشتازان قرآنی نظام سلامت استان بوشهر رقم خورد؛ آیین پایانی و اختتامیه بزرگ‌ترین رویداد قرآنی موسوم به بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
آیین پایانی و اختتامیه بزرگ‌ترین رویداد قرآنی موسوم به بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور قهرمانان و نخبگان قرآنی نظام سلامت استان بوشهر و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

1 تير 1401
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد رتبه دوازدهم کسب کرد
کاروان قرآنی نظام سلامت استان بوشهر در بزرگ‌ترین رویداد قرآنی خانواده بزرگ دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رتبه دوازدهم را در بین 43 دانشگاه ودانشکده شرکت کننده کسب کرد.

مسئول مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ثبت‌نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه‌های علوم پزشکی آغاز شد
مسئول مرکز قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز ثبت‌نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: توسعه مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویایی دانشگاه است
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: توسعه مبانی قرآن و عترت عامل بالندگی و پویایی دانشگاه است.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت درخشش دانشگاه در جشنواره سراسری قرآن و عترت
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درخشش دانشگاه را در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت (ع) به برگزیدگان جشنواره و جامعه دانشگاهی استان تبریک گفت.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: کسب ۹ مقام برتر توسط دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از کسب ۹ مقام برتر این دانشگاه، در بخش‌های مختلف بیست و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد.

حافظ قرآن کریم و دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: قرآن درباره تمامی مواردی که در دنیا نیازمندیم، سخن گفته است
حافظ کل قرآن کریم و دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: قرآن کریم درباره تمامی مواردی که در دنیا نیازمندیم، سخن گفته است.

مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: کاروان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بزرگ‌ترین رخداد قرآنی وزارت بهداشت خوش درخشیدند
مدیر امور فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: کاروان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت خوش درخشیدند و حایز ۹ رتبه کشوری شدند.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پی موفقیت دانشگاه در جشنواره قرآن و عترت
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پی موفقیت دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پیامی این موفقیت را تبریک گفت.

آزمون کشوری بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
مسئول اجرایی آزمون معارف قرآنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آزمون کشوری بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در رشته‌های معارف قرآنی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

18 فروردين 1397
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جشنواره قرآن و عترت، دریچه‌ای برای انس بیشتر با معارف ناب قرآن و اهل‌بیت (ع) است
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جشنواره قران و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باهدف ایجاد انس بیشتر دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح کشور با معارف ناب قرآن و عترت برگزار می‌شود.

آزمون بخش کتبی مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
آزمون بخش کتبی مرحله دانشگاهی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، یکشنبه 15 اسفندماه در هفت حوزه امتحانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

استقبال گسترده از جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ بوشهر در ردیف 10 دانشگاه برتر کشور
با استقبال گسترده کارکنان، دانشجویان و استادان برای حضور در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رتبه نهم کشوری را به خود اختصاص داد.

مهلت ثبت‌نام در جشنواره قرآن و عترت تمدید شد
مهلت ثبت‌نام در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت تا 5 اسفندماه امسال تمدید شد.