تفاهم.نامه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: تفاهم‌نامه احداث مرکز خدمات جامع سلامت خیر ساز در شهرستان دشتی امضا شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از امضای تفاهم‌نامه احداث مرکز خیرساز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) زیارت ساحلی شهرستان دشتی خبر داد.

24 تير 1399
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و خیر حوزه سلامت؛ تفاهم‌نامه پروژه خیر ساز در شهر کاکی شهرستان دشتی امضا شد/ گزارش تصویری
در نشستی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و خیر حوزه سلامت تفاهم‌نامه احداث ساختمان بیمارستان منطقه‌ای در شهر کاکی شهرستان دشتی به امضا رسید.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم خبر داد: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری همه‌جانبه با آموزش‌وپرورش شهرستان جم
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری همه‌جانبه با آموزش‌وپرورش شهرستان جم خبر داد.

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شبکه بهداشت و درمان دشتستان با اردوگاه حرفه‌آموزی و کاردرمانی استان
در نشست مشترک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان و رییس اردوگاه حرفه‌آموزی و کاردرمانی استان بوشهر، تفاهم‌نامه‌ای به‌منظور ارتقای سلامت کارکنان، سربازان، زندانیان و خانواده زندانیان بین آنها امضا شد.

امضای تفاهم نامه 3 پروژه خیرساز سلامت در بوشهر
تفاهم‌نامه اجرای 3 پروژه خیر ساز در حوزه سلامت در مراسمی به امضا رسید.

با حضور معاون وزیر بهداشت تفاهم‌نامه توسعه فرهنگ سلامت در بوشهر منعقد شد
با حضور معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تفاهم‌نامه توسعه فرهنگ سلامت با مشارکت تشکل‌های مردم نهاد در استان بوشهر منعقد شد.