تغذیه.صحیح

مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه: اصول تغذیه صحیح در دوران کرونا چیست؟
مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: تغذیه در روزهای کرونایی به دلیل تغییر نیازهای روزانه بدن در دوران بیماری دارای شرایط خاصی است.

تغذیه صحیح از شاخص‌های مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار می‌آید
کارشناس ارشد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: تغذیه صحیح از شاخص‌های مهم برای ارتقای سلامت در جامعه به شمار می‌آید و برخورداری از یک برنامه غذایی سالم از ارکان مهم برای حفظ سلامتی افراد جامعه می‌باشد.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: روزه‌داران در ماه مبارک رمضان با رعایت تغذیه صحیح ضامن سلامتی خود باشند
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: روزه‌داری موجب خالی ماندن دستگاه گوارش برای حدود چندین ساعت می‌شود بنابراین روزه‌داران باید با پیروی کردن از یک برنامه غذایی صحیح سلامتی خود را تضمین کنند.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: اصول تغذیه صحیح در زمان روزه‌داری رعایت شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: متأسفانه برخی از روزه‌داران پس از ماه رمضان دچار عوارضی چون افزایش وزن، افزایش سطح چربی‌های خون، از کنترل خارج شدن بیماری دیابت، فشارخون و مشکلات گوارشی می‌شوند، به همین دلیل ضرورت دارد تا روزه‌داران اصو ...