تغذیه.سالم

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: تغذیه‌ای سالم یکی از عوامل تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت در پیشگیری از کروناست
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تبعیت از الگوی تغذیه‌ای سالم یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت در پیشگیری از کرونا محسوب می‌شود.

رئیس اداره تغذیه علوم پزشکی بوشهر: تقویت سیستم ایمنی بدن با تغذیه سالم / تنوع و تعادل در شرایط کرونا رعایت شود
رئیس اداره تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در برنامه غذایی روزانه دو اصل تعادل و تنوع باید رعایت شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: برای پیشگیری از ابتلا به دیابت باید ورزش منظم و تغذیه سالم در اولویت زندگی مردم قرار بگیرد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری ورزش منظم و تغذیه سالم می‌بایست در اولویت برنامه زندگی مردم قرار بگیرد.

مدیر گروه بهبود تغذیه سالم معاونت بهداشتی : مصرف حبوبات، راهکاری ارزان برای ارتقا امنیت غذایی
مدیر گروه بهبود تغذیه سالم معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت : مصرف بیشتر حبوبات به عنوان یک منبع پروتئین ارزان، راهکاری مناسب برای ارتقاء امنیت غذایی در جهان امروز بشمار می‌رود.

سبک زندگی اسلامی با تأکید بر شیوه‌های تغذیه سالم
کارگاه سبک زندگی سالم با تأکید بر شیوه‌های تغذیه سالم در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.