بیمارستان.قلب.بوشهر

متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را با کنترل قند خون کاهش دهید
متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد دیابتی، با کنترل قند خون می‌توانند خطر ابتلا به بیماری قلبی را برای خود کاهش دهند.

8 تير 1401
بازدید معاون درمان دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر/ گزارش تصویری
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر بازدید کرد.

8 تير 1401
فوق تخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نارسایی قلب با درمان مناسب کنترل می‌شود
فوق تخصص بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نارسایی قلب با درمان مناسب کنترل می‌شود.

جراح قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: جراحی بای پس یا جراحی قلب باز روشی برای نجات قلب بیمار است
جراح قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جراحی قلب باز باعث افزایش کیفیت زندگی فرد مبتلا به بیماری قلب و عروق می‌شود.

فوق تخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تشخیص و درمان به‌موقع سکته قلبی، گام طلایی نجات بیماران قلبی است
فوق تخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تشخیص به هنگام و درمان به‌موقع سکته قلبی یا حمله قلبی از اهمیت بالایی برخوردار است و به‌عنوان گامی طلایی در نجات جان بیماران قلبی شناخته می‌شود.

20 فروردين 1401
کرونا آموزش در بیمارستان قلب بوشهر را متوقف نکرد
کارشناس مسئول واحد آموزش بیمارستان تخصصی قلب بوشهر گفت: آموزش دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی در مرکز آموزشی تخصصی قلب بوشهر حتی با وجود شرایط خاص کرونایی متوقف نشده است.

مسئول ام.آر. آی بیمارستان قلب بوشهر: بیش از 19 هزار ام.آر. آی در 22 ماه گذشته در بیمارستان قلب بوشهر انجام‌شده است
مسئول ام.آر.آی بیمارستان قلب بوشهر گفت: از خردادماه سال ۹۹ تاکنون بیش از ۱۹۵۰۰ ام.آر. آی در بخش تصویربرداری بیمارستان قلب بوشهر انجام‌شده است.

متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: آنژیوگرافی روشی تشخیصی و آنژیوپلاستی روشی درمانی برای بیماری‌های قلبی عروقی و مغزی است
متخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آنژیوگرافی یک روش تشخیصی و آنژیوپلاستی یک روش درمانی برای بیماری‌های قلبی عروقی و مغزی است.

خدمتی دیگر برای کاهش سفرهای درمانی بیماران تالاسمی استان بوشهر؛ ام.آر. آی T2 Star در مرکز استان بوشهر برای بیماران تالاسمی راه‌اندازی شد
مسئول ام.آر. آی بیمارستان آموزش درمانی قلب بوشهر گفت: ام.آر. آی T2 Star در مرکز استان بوشهر برای بیماران تالاسمی راه‌اندازی شد.

به مناسبت روز پرستار صورت گرفت؛ فرماندار از پرستاران بیمارستان قلب بوشهر تجلیل کرد
فرماندار شهرستان بوشهر به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، با اهدا شاخه گل، از پرستاران مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر تقدیر کرد.

بازدید نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از مرکز آموزشی و درمانی قلب بوشهر/ گزارش تصویری
عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی از مرکز آموزشی و درمانی قلب بوشهر بازدید کرد.

رئیس بیمارستان تخصصی قلب بوشهر: کیوسک الکترونیک دریافت وجه در بیمارستان قلب بوشهر راه‌اندازی شد
رئیس بیمارستان تخصصی قلب بوشهر گفت: برای صرفه‌جویی در نیروی انسانی و زمان کیوسک الکترونیک دریافت وجه در بیمارستان قلب بوشهر راه‌اندازی شد.

پرستاران نمونه مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر تجلیل شدند/گزارش تصویری
در آیینی هم‌زمان با روز پرستار از پرستاران نمونه مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر تقدیر شد.

در مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر صورت گرفت؛ رگ برداری از پا به روش آندوسکوپی
برای اولین بار رگ برداری از پابه روش آندوسکوپی جهت پیوند عروق در جراحی عمل قلب باز در مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر صورت گرفت.

قائم مقام و معاون درمان مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر: انجام اعمال جراحی قلب باز بر اساس نظر پزشک فوق تخصص قلب
قائم مقام و معاون درمان مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر گفت: برنامه نوبت دهی و انجام اعمال جراحی قلب باز برای بیماران بر اساس نظر پزشک فوق تخصص جراحی قلب بزرگسالان مرکز قلب بوشهر صورت می‌گیرد.

۱۸۰عمل جراحی از ابتدای سال ۹۷ در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر انجام شده است
از ابتدای سال ۹۷ تاکنون ۱۸۰عمل جراحی در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر انجام شده است.

1 فروردين 1397
قائم مقام مرکز آموزشی درمانی قلب سال تحویل را در کنار کارکنان این بیمارستان جشن گرفت/ گزارش تصویری
قائم مقام مرکز آموزشی درمانی قلب بوشهر سال تحویل ۱۳۹۷ را در کنار پرسنل این بیمارستان جشن گرفت .

در فضای روحانی و معنوی: خادمان حرم مطهر رضوی فضای بیمارستان تخصصی قلب بوشهر را عطرآگین کردند
همزمان با میلاد هشتمین امام شیعیان، خادمان حرم مطهر رضوی فضای بیمارستان تخصصی قلب بوشهر را عطرآگین کردند.

ترميم سوراخ ديواره بين بطني بعد از سكته قلبي براي اولين بار در استان
سوراخ بين بطني بعد از سكته قلبي(POST MI VSDسه سانتيمتري) بعد از سكته وسيع قلبي ايجاد ميگردد.

8 تير 1395
حضور نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در بیمارستان قلب/ گزارش تصویری
نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ در مجلس شورای اسلامی با حضور در بیمارستان قلب بوشهر از بیماران این بیمارستان عیادت کرد.

5 تير 1395
گامی دیگر در خودکفایی نیازهای درمانی قلب و عروق استان تعویض دریچه آئورت بدون عمل جراحی قلب برای اولین بار در استان بوشهر
متخصص قلب و فوق تخصص اینترونشنال گفت: عمل تعویض دریچه آئورت قلب به روش غیرتهاجمی و با موفقیت کامل صورت گرفت و با انجام این عمل گامی دیگر به‌سوی خودکفایی نیازهای درمانی در حوزه قلب و عروق استان بوشهر برداشته‌شد.