بودجه

مدیر برنامه‌ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پرداخت پاداش پیشکسوتان سال ۹۸ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در هفته آینده
مدیر برنامه‌ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: پاداش پایان خدمت برای پیشکسوتان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال ۹۸ هفته آینده پرداخت می‌شود.

خبر خوش برای بازنشستگان سال 97 دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ پرداخت پاداش پایان خدمت در هفته آخر بهمن ‌98
مدیر برنامه‌ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر هفته آخر بهمن سال جاری پرداخت می‌شود.

پیشرفت 68 درصدی احداث ساختمان دانشکده‌های پزشکی و دندانپزشکی/ گزارش تصویری
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: پروژه احداث ساختمان دانشکده‌های پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با 68 درصد پیشرفت در حال اجرا است.

جذب 60 درصد از اعتبارات رییس جمهور برای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مدیر برنامه‌ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در سفر رییس محترم جمهور به استان بوشهر 250 میلیارد ریال برای احداث پروژه دانشکده‌های پزشکی و دندانپزشکی مصوب شد که تاکنون 60 درصد از این اعتبارات جذب‌شده است.

مدیر برنامه‌ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۹۵ در هفته جاری پرداخت خواهد شد
مدیر برنامه‌ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۹۵ در هفته جاری خبر داد.

مدیر برنامه‌ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تاکنون ۱۴۰ میلیارد ریال از مطالبات بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پرداخت‌شده است
مدیر برنامه‌ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از سال ۹۴ تاکنون ۱۴۰ میلیارد ریال از مطالبات بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شامل پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی پرداخت‌شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: برنامه عملیاتی وبودجه تفصیلی باید به بهترین نحو اجرا شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برنامه عملیاتی و بودجه تفصیلی سال آینده به دانشگاه ابلاغ شده و با تمام سختی های پیش رو باید به بهترین نحو اجرا شود.

مدیرکل بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: کلینک ویژه بیمارستان زینبیه خورموج احداث می‌شود/ گزارش تصویری
مدیرکل بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اعتبار لازم برای کلینک ویژه بیمارستان زینبیه خورموج تأمین و این بخش اجرایی خواهد شد که با اجرای این طرح شاهد رضایت‌مندی بیشتر در بین مردم خواهیم بود.

مدیرکل بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور: بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم به ۴ تخت ویژه مجهز می‌شود
مدیرکل بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم به ۴ تخت ویژه مجهز می‌شود تا قابلیت این بیمارستان نسبت به بیمارانی که به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند بیشتر شود.