احمد.محمدی‌زاده

تعداد پایگاه‌های اورژانس در استان بوشهر کافی نیست/گزارش تصویری
استاندار بوشهر گفت: این استان از شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین نقطه آن ۶۰۰ کیلومتر بوده و ازنظر عرضی هم جاده‌های زیادی دارد این در حالی است که فاصله ایستگاه‌های اورژانس نسبت به هم طولانی است.

استاندار بوشهر: ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر نام کارکنانی که واکسن نزده اند را اعلام کند
استاندار بوشهر گفت: در زمان حاضر چهار درصد از کارکنان دستگاه‌های دولتی در این استان اقدام به تزریق واکسن نکرده‌‍اند که ستاد مقابله با کرونا این استان باید نام این افراد را اعلام کند.

استاندار بوشهر: پیشگیری از انتشار جهش جدید کرونا در استان بوشهر ضروری است
استاندار بوشهر گفت: با توجه به خطر شیوع گونه جدید کرونا، پیشگیری از انتشار آن در استان بوشهر موضوعی مهم و ضروری است.

استاندار بوشهر: تکمیل پروژه‌های درمانی یکی از اولویت‌های استان بوشهر است
استاندار بوشهر با اشاره به ساخت چند مرکز درمانی و بیمارستان در نقاط مختلف استان گفت: تکمیل، آماده‌سازی و بهره‌برداری از این پروژه‌های درمانی یکی از اولویت‌های استان بوشهر است.

استاندار بوشهر: واکسیناسیون برای کارمندان و اصناف استان بوشهر الزامی است
استاندار بوشهر گفت: واکسیناسیون برای کارمندان و اصناف الزامی است و کسانی که کارت واکسیناسیون ندارند از حضور در محل کار و ارائه خدمات به مردم محروم می‌شوند.

استاندار بوشهر؛ کادر بهداشت و درمان مبارزان جدید در جنگ جدید هستند /گزارش تصویری
صبح امروز از اولین اقدامات استاندار جدید استان بوشهر همزمان با هفته دفاع مقدس و اربعین حسینی بازدید از مراکز تجمیعی واکسیناسیون شهر بوشهر بوده است.

دیدار استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی و مسئولین استانی از خانواده شهیده رگبار به مناسبت اولین سالروز عروج آسمانی شهید مدافع سلامت استان بوشهر/ گزارش تصویری
صبح امروز استاندار بوشهر به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی و هیئت همراه در سالروز شهید مدافع سلامت با خانواده شهیده زهرا رگبار دیدار کردند.