اتباع.خارجی

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: 40 درصد از افراد 9 ماه تا 30 سال جمعیت غیر ایرانی دشتستان واکسن سرخک دریافت کرده‌اند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیش از 40 درصد از جمعیت 9 ماه تا 30 سال جمعیت غیر ایرانی اولین نوبت واکسن سرخک خود را دریافت کرده‌اند.

29 فروردين 1401
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتی: واکسیناسیون سرخک اتباع خارجه ساکن در شهرستان دشتی تسریع شود/ لزوم همکاری همه دستگاه‌های اجرایی
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان دشتی گفت: واکسیناسیون سرخک اتباع خارجه ساکن در شهرستان دشتی استفاده تسریع شود.

24 فروردين 1401
مسئول مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: واکسیناسیون اتباع غیر ایرانی سنین 9 ماهه تا 30 سال علیه سرخک در گناوه آغاز شد
مسئول مبارزه با بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه از آغاز واکسیناسیون اتباع غیر ایرانی سنین 9 ماهه تا 30 سال از 23 فروردین‌ماه خبر داد.

20 فروردين 1401
شناسایی مورد مثبت قطعی سرخک در شهرستان عسلویه/۹۵ نفر از اتباع غیر ایرانی واکسن سرخک دریافت کردند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه از شناسایی دو مورد مثبت سرخک اتباع خارجی در این شهرستان خبر داد.

آخرین وضعیت اتباع خارجی مبتلا به کرونا در بوشهر؛ تایید سه مورد کرونای هندی/ تشدید شرایط قرنطینه
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با تایید و اعلام وزارت بهداشت، نمونه آزمایش کرونای پیشرفته سه نفر از ۲۱ تبعه خارجی که در بوشهر در قرنطینه قرار دارند مثبت اعلام شد.

مدیرکل اتباع بوشهر: خدمات متنوع سلامت به اتباع خارجی استان بوشهر ارائه می‌شود
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری بوشهر گفت: خدمات متنوع سلامت به اتباع خارجی استان بوشهر ارائه می‌شود.

با اجرای طرح ملی ایمن‌سازی فلج اطفال اتباع خارجی؛ 270 کودک زیر پنج سال در شهرستان تنگستان در برابر فلج اطفال ایمن‌سازی شدند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: با اجرای طرح ملی ایمن‌سازی فلج اطفال 270 کودک زیر پنج سال عشایر و افغان در شهرستان تنگستان ایمن‌سازی شدند.

با اجرای طرح ملی ایمن‌سازی فلج اطفال اتباع خارجی؛ ۱۳۰۰ کودک اتباع خارجی در بوشهر در برابر فلج اطفال ایمن‌سازی شدند
مسئول واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت بوشهر گفت: با اجرای طرح ملی ایمن‌سازی فلج اطفال اتباع خارجی، هزار و ۳۰۰ کودک زیر پنج سال اتباع خارجی در بوشهر ایمن‌سازی شدند.

اتباع خارجی در شهرستان بوشهر تحت مراقبت بهداشتی قرار گرفتند
کارشناس بهداشت مدارس و نوجوانان مرکز بهداشت گفت: به‌منظور ارتقای سطح سلامت و بهداشت جامعه، نوجوانان اتباع خارجی فاقد مدارک اقامتی ساکن شهرستان بوشهر در گروه سنی 6 تا 18 سال تحت مراقبت‌های بهداشتی قرار گرفتند.