آمار.کووید

موارد بستری کرونا در استان بوشهر پس از ۱۴۵ روز سه‌رقمی شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بر اساس آمار اعلام‌شده در دوازدهم مردادماه سال جاری، تعداد موارد بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر پس از ۱۴۵ روز سه‌رقمی شد و به ۱۰۷ بیمار افزایش یافت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۸۹ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حال حاضر ۸۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: افزایش بیماران بستری کرونا به ۸۶ نفر/ بیماران بخش‌ مراقبت‌های ویژه در آستانه دورقمی شدن
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بر اساس آمار اعلام‌شده در سومین روز از مردادماه سال جاری، تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر به ۸۶ نفر افزایش‌یافته است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری ۷۷ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان/ یک روز بدون فوتی کرونا ثبت شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بر اساس آمار اعلام‌شده در دومین روز از مردادماه سال جاری، ۷۷ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری ۷۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بر اساس آمار اعلام‌شده در روز نخستین روز از مردادماه سال جاری، ۷۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری ۱۲ بیمار در بخش‌های کرونا
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ ۱۲ خردادماه ۱۲ نفر است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بستری ۲۰ بیمار در بخش‌های کرونا
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر در تاریخ ۷ خرداد ماه ۲۰ نفر است.

14 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: 63 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند/ روز بدون فوتی در استان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حال حاضر 63 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

7 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان بوشهر نگران‌کننده است / بستری ۵۰ بیمار در بیمارستان‌های استان بوشهر
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه وضعیت شیوع بیماری کرونا در استان بوشهر نگران‌کننده است گفت: در حال حاضر ۵۰ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

6 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: یک شهرستان نارنجی شد / ۵۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت کرونایی شهرستان تنگستان نارنجی است گفت: در حال حاضر ۵۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

3 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ثبت اولین فوتی در سال جدید / بستری‌های کرونایی در استان بوشهر افزایش یافت
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر از ثبت اولین فوتی ناشی از کرونا این استان در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: بستری‌های کرونایی در استان بوشهر افزایش یافت.

2 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ۴۹ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند / دومین روز بدون فوتی سال جدید
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: ۴۹ بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

1 فروردين 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: روند کاهشی موارد بستری کرونا ادامه دارد/ روز بدون فوتی ثبت شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر روند کاهشی دارد و در نخستین روز از سال جدید تعداد موارد بستری در بخش‌های کرونایی به عدد 42 رسیده است.