معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، در باره برگزاری این جلسه گفت: این فرایند بسیار خوبی است که در سطح کلان نیز میتوان به آن نگاه کرد و نکته اساسی برگزاری چنین جلساتی داشتن تفاهم بین دو حوزه بهداشت و درمان است.
دکترسید سجاد اقبالی با اشاره به اینکه برگزاری شورای مدیران به عنوان الگویی میتواند در دیگرنقاط استان نیز انجام شود اظهار داشت : این الگو ریشه در عقل داشته و دکتر حاجیونی به عنوان یک فرد آینده نگر و با درایت که هدفش ارتقای روند رو به رشد سیستم میباشد این جلسات را برگزار نموده و میتوان به عنوان الگویی در دیگر شبکههای بهداشت و درمان استان نیز انجام شود.
این مقام مسئول افزود: سیاست نظام جهانی به سمت آموزشی شدن حرکت میکند و اگر بخواهیم آموزش خوبی داشته باشیم لازمه آن داشتن پژوهش خوب است .
وی همچنین گفت: وظایف رییس شبکه در حوزه خود ، مانند وظایف رییس دانشگاه است و فقط در بخشهای اجرایی است که دانشگاه تصمیمات و بازخورد را به شبکه ها اعلام می کند.
این مقام مسئول همچنین اظهار داشت : در جهت افزایش بهره وری و عملکرد سلامت واحد های تولیدی ، انجام مشاوره توسط کارشناسان و مدیران واحدهای تولیدی در هنگام بازدید ضروری است.
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان نیز گفت : فلسفه وجودی شورای مدیران ، هم سویی، هم گرایی ، هماهنگی بین فعالیتهای حوزه درمان و بهداشت می باشد و با توجه به اینکه شهرستان دشتستان دومین شهرستان از لحاظ گستردگی و فعالیتهای مختلف هست، باید ارتباط منسجم و نزدیکی بین این دو حوزه برقرار باشد تا بتوانیم اهداف نظام سلامت را برآورده کنیم.
دکتر علیرضا حاجیونی در ادامه اظهار داشت: این جلسات بازخورد خوبی درحوزه بهداشت و درمان دشتستان داشته است که میتوان به ارتقای فرایند صدور گواهی ولادت، جمع آوری زباله های عفونی بخش خصوصی با همکاری شهرداری ، نظام پزشکی شهرستان، بازدیدهای مکرر واحد بهداشت محیط از بیمارستان و همچنین کمک گرفتن از بخش درمان ، برای توانمند کردن بخش درمانی مراکز بهداشتی درمانی اشاره نمود.
انتهای پیام/ س.غ 3030