یک واحد شیرینی‌پزی به علت تخلفات بهداشتی در گناوه تعطیل شد

28 خرداد 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: یک واحد صنفی که از مواد اولیه غیرمجاز در تهیه شیرینی استفاده و به مردم عرضه می‌کرد، توسط بازرسان بهداشت محیط این شبکه مهروموم شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، مهندس علیرضا یوسفی افزود: بازرسان بهداشت محیط این شبکه در جریان گشت مشترک از این کارگاه شیرینی‌پزی مواد بکار رفته را کشف و جمع‌آوری کردند.
وی تصریح کرد: شبکه بهداشت و درمان با متخلفانی که سلامت مردم را به مخاطره بیاندازند رفتار قانونی می‌کند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار کرد: استفاده از این مواد منجر به بروز بیماری‌های گوارشی و سرطان برای مصرف‌کنندگان خواهد شد، همچنین استفاده مکرر از روغن سرخ‌کردنی خطر بروز سرطان را در افراد چند برابر می‌کند و به مردم توصیه می‌شود مصرف مواد غذایی سرخ‌کردنی را کاهش دهند.
مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه نیز گفت: طرح تشدید و کنترل مراکز حساس زولبیا، بامیه پزی و صنوفی که فعالیت آن‌ها در ماه رمضان بیشتر می‌شود، توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان گناوه، همه‌ساله انجام می‌شود.
مهندس حسن ذبیحی تصریح کرد: با تجهیز بازرسان بهداشت محیط به وسایل پرتابل در هنگام بازرسی، برخورد با متخلفان در کمترین زمان ممکن به انجام می‌رسد.
وی افزود: شهروندان محترم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن 190 تماس حاصل نمایند.


انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
ماه.رمضان96     معاون.بهداشتی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه     مهندس.یوسفی     نظارت    
بازرسی     مواد.غذایی        

تاریخ بروز رسانی:   28 خرداد 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >