سرپرست مرکز بهداشت بوشهر:
نظارت‌های بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در بوشهر افزایش یافت

16 خرداد 1396
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظارت‌های بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در بوشهر افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: برنامه کنترل صنوف حساس مانند مراکز فروش شیرینی، زولبیا و بامیه و آش و حلیم فروشی باهدف تأمین سلامت مصرف‌کنندگان و ارتقای شاخص‌های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان تشدید شد.
وی اضافه کرد: در راستای نظارت‌ها و ارتقای سلامت شهروندان، ایمنی مواد غذایی، کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا و دفع صحیح پسماندها و پساب در قالب بازرسی‌های مستمر در ساعات اداری، غیر اداری و در روزهای تعطیل با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط بوشهر تشدید شده است.
مهندس فخرایی بیان کرد: در این برنامه مواردی همچون رعایت بهداشت فردی، نظافت عمومی، روپوش، کلاه، دستکش، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب شرب مصرفی، لوازم و تجهیزات در محیط کار، چیدمان وسایل، دمای نگهداری، فضای فیزیکی و دیگر موارد کنترل و نظارت می‌شوند.
وی ادامه داد: توجه ویژه به کنترل روغن در شیرینی فروشی‌ها (زولبیا و بامیه) و استفاده از ظروف یک‌بارمصرف بر پایه گیاهی و سلولزی (آش و حلیم فروشی) از موارد حائز اهمیت است.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اضافه کرد: در برنامه بازرسی‌ها به‌منظور پایش کیفی غذایی و محیط فیزیکی مکان کسب با استفاده از تجهیزات پرتابل، آیتم‌های با شوری PH، دما و رطوبت مواد غذایی مصرفی و TPM روغن موردسنجش دقیق قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
ماه.رمضان96     بازرسی     نظارت     مرکز.بهداشت     شهرستان.بوشهر     مهندس.فخرایی    

تاریخ بروز رسانی:   16 خرداد 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >