تجلیل از شرکت‌های تولیدی برتر استان بوشهر به مناسبت روز جهانی غذا

1 آبان 1396
به مناسبت روز جهانی غذا از مدیران و مسئولین فنی برتر واحدهای تولید و فن‌آوری مواد غذایی استان بوشهر تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر یحیی رضایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این مراسم گفت: ایمنی مواد غذایی و تغذیه سالم در پیشرفت اقتصاد کشور نقش بسزایی را ایفا می‌کنند.
مهندس صدری رییس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز از زحمات مدیران، مسئولین فنی و کارشناسان مواد غذایی استان که باعث ارتقای سطح کمی و کیفی شاخص‌های سلامتی جامعه شده‌اند تقدیر و تشکر کرد.
در این همایش شرکت نان برکت کنگان، میلاد تنگستان بوشهر، آجيل و خشكبار مجلسی به‌عنوان واحدهای تولیدی برتر معرفی شدند.
 در بخش معرفی کارشناس برتر نیز خانم مهندس نوبخت از شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم عنوان کارشناس نمونه سال 96 را کسب کرد.
همایش تجلیل از شرکت‌های تولیدی برتر استان بوشهر به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و در سالن همایش این معاونت برگزار شد.
انتهای پیام/ ا.ش 2070

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
تجلیل     روز.جهانی.غذا     معاونت.غذادارو     دکتر.یحیی.رضایی        

تاریخ بروز رسانی:   1 آبان 1396

تعداد بازدید:   ۳

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >