به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مهندس میمنت توبهخاک افزود: احتمال شیوع این بیماریها در فصل گرما بیشتر است.
وی با بیان اینکه باید به دو صورت انگلها و میکروبها را از سبزیجات زدود گفت: ابتدا سبزی را با آب سالم بشویید تا گلولای و مواد زائد آن برطرف شود و بعد آن را در یک ظرفِ پنج لیتری ریخته و به ازای هر لیتر، 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی معمولی به آن اضافه گردد و ظرف را از آب پر کرده تا تمام سبزی در داخل کفاب قرار گیرد.
توبهخاک ادامه داد: 5 دقیقه سبزی را در کفاب نگهدارید، بعد سبزی را از روی کفاب جمعآوری و کفاب را تخلیه کرده و ظروف و سبزی را مجدداً با آب سالم شستشو دهید تا تخم انگلها و باقیمانده مایع ظرفشویی از آنها جدا شود.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص از بین بردن میکروبها نیز گفت: یک گرم (نصف قاشق چایخوری) پودر پرکلرین 70 درصد را در ظروف 5 لیتری پر از آب ریخته قرار دهید تا میکروبهای آن کشته شوند.
وی اظهار داشت: اگر پرکلرین در دسترس نداشتید میتوانید از یک قاشق مرباخوری آب ژاول 10 درصد یا دو قاشق مرباخوری آب ژاول 5 درصد (بهجای پرکلرین) و یا هر ماده ضدعفونیکننده مجاز دیگر که در داروخانهها و سوپرمارکتها وجود دارد طبق دستورالعمل مصرف آن استفاده کنید.
مهندس توبهخاک گفت: سبزی ضدعفونی شده را مجدداً با آب سالم بشویید تا باقیمانده مواد ضدعفونیکننده از آن جدا شود و سپس مصرف نمایید.
انتهای پیام/ م.ب 2020
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید