ارایه خدمات به مصدومان چهارشنبه آخرسال در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر

25 اسفند 1395
معاون درمان بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر گفت: در آتش‌بازی چهارشنبه آخر سال چند نفر از همشهریان دچار صدمات و سوختگی شدند که چهار تن از آنان در بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر خدمات درمانی دریافت کردند.

دکتر جعفر زارعی زاده اضافه کرد: هر چهار نفر مرد و بین 17 الی 20 سال بودند که دو نفر از این عزیزان پس از دریافت خدمات درمانی سرپایی از بیمارستان مرخص شدند و دو نفر دیگر در حال طی مراحل درمانی خود هستند.
وی با اشاره به اینکه بیشتر صدمات به علت استفاده از مواد محترقه بوده است، افزود: متأسفانه یکی از این عزیزان که جوانی 17 ساله است دچار 60 درصد سوختگی بود که پس از انجام اقدامات اولیه برای طی مراحل درمانی به بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه اعزام شد.
این مقام مسئول تصریح کرد: یکی دیگر از صدمه دیدگان از ناحیه فک آسیب‌دیده بود که وی نیز در حال طی روند درمانی در بیمارستان است و توسط پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مورد عمل جراحی قرار گرفت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: معمولاً نوجوانان بیشتر در معرض خطرات هستند و به خانواده‌ها توصیه می‌شود بیشتر مراقب فرزندان خود باشند تا در روزهای پایان سال شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

انتهای پیام/م‌آ 4070
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
چهارشنبه.سوری     معاون.درمان     جعفر.زارعی‌زاده     بیمارستان.شهدای.خلیج‌فارس    

تاریخ بروز رسانی:   25 اسفند 1395

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >