رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
ایجاد پایگاه اورژانس دریایی در استان بوشهر ضروری است/ گزارش تصویری

15 مهر 1404
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ایجاد پایگاه اورژانس دریایی با توجه صنایع موجود در استان بوشهر و وجود جزیره خارگ به عنوان بزرگ‌ترین پایانه نفتی و صنایع در جنوب استان، ضروری است.

دکتر اله کرم اخلاقی در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با دکتر جعفر میعاد فر، رئیس سازمان اورژانس کشور اظهار داشت: اورژانس مجهز هسته‌ای در استان بوشهر وجود دارد و آمادگی با هرگونه مقابله با حوادث احتمالی وجود دارد.

وی در خصوص ناوگان آمبولانس اورژانس ۱۱۵ گفت: تعطیلی یا نیمه فعال بودن سه پایگاه اورژانس در استان به دلیل کمبود آمبولانس و نیروی انسانی، یکی از چالش‌های جدی است.

دکتر اخلاقی گفت: فرسودگی آمبولانس‌ها، هزینه بالای تعمیرات فعالیت پایگاه‌ها را با اختلال مواجه کرده است.

وی با اشاره به عدم وجود آمبولانس پشتیبان، افزود: خرابی هر دستگاه آمبولانس می‌تواند منجر به توقف کامل خدمات یک پایگاه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با قدردانی از نگاه ویژه مسئولان به استان بوشهر، تصریح کرد: خدمت به مردم در حوزه سلامت، فرصتی الهی است که نیازمند همراهی و همدلی تمامی نهادها و سازمان‌هاست.

 دکتر اخلاقی گفت: توجه به زیرساخت‌های سلامت در استانی با این اهمیت ملی، نه‌تنها یک ضرورت، بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است.

دکتر اخلاقی گفت: همه همکاران ما در حوزه سلامت به‌ویژه کادر اورژانس در همه لحظات به‌خصوص در جنگ ۱۲ روزه در حال آماده‌باش بودند و به مصدومین خدمات‌رسانی کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ساختمان مرکزی اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر یکی از دغدغه‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است و برای تحقق آن نیازمند حمایت ویژه مسئولین در استان و کشور است.

انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

 

کلمات کلیدی:
نشست     هیات.رئیسه     دکتر.اله‌کرم.اخلاقی     رئیس.اورژانس.کشور        

تاریخ بروز رسانی:   15 مهر 1404

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >