رئیس کمیته فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و مشارکت اجتماعی نظام ارجاع پزشک خانواده:
اجرای نظام ارجاع یک الزام ملی است تا یک انتخاب

22 شهريور 1404
رئیس کمیته فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و مشارکت اجتماعی نظام ارجاع پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اجرای نظام ارجاع یک الزام ملی تا یک انتخاب است.

دکتر عیسی صفوی اظهار داشت: در صورت عدم اجرای نظام ارجاع در درازمدت نظام درمانی شکست خواهد خورد.

وی تصریح کرد: منابع حوزه سلامت محدود است و این محدودیت منابع باعث شده است که نظام درمانی از نظر کمی و کیفی آسیب جدی ببیند.

رئیس کمیته فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و مشارکت اجتماعی نظام ارجاع پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هدف نهایی نظام ارجاع کاهش مراجعه مردم به بیمارستان و درمانگاه‌های تخصصی است.

دکتر صفوی اضافه کرد: به واقع ارجاع با ارتقاء سواد سلامت و بیماریابی مطلوب شار به حوزه درمان به کمترین میزان ممکن می‌رسد و این مدیریت بهینه منابع درمان را به همراه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: در صورت عدم اجرای نظام ارجاع در درازمدت حوزه درمان تمام منابع سلامت را می‌بلعد و رضایت عمومی هم به همراه نخواهد داشت.

رئیس کمیته فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و مشارکت اجتماعی نظام ارجاع پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نظام ارجاع خانواده بدون کسب اعتماد عموم و شهروندان شانس موفقیت بالایی ندارد.

دکتر صفوی اضافه کرد: نظام ارجاع باعث کاهش پرداخت از جیب مراجعه‌کننده حوزه درمان می‌شود.

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

کلمات کلیدی:
نظام.ارجاع     پزشک.خانواده     دکتر.عیسی.صفوی        

تاریخ بروز رسانی:   22 شهريور 1404

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >