سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
تاکنون 130 نفر بیمار مرگ مغزی در استان بوشهر با رضایت خانواده‌های ایثارگرشان اهدای عضو شدند/ گزارش تصویری

3 خرداد 1404
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن تشکر از زحمات صورت گرفته در حوزه اهدای عضو گفت: در حال حاضر با فرهنگ سازی بسیار خوبی که توسط تیم فراهم آوری اعضاء پیوندی دانشگاه صورت گرفته مردم کاملا با واژه مرگ مغزی آشنا هستند و آماری که طی ده سال فقط ۸ اهدای عضو داشتیم به بیش از ۱۳۰ اهدا طی ۸ سال رسیدیم و این نشان از تلاش همکاران و پزشکان متخصص در تیم فراهم آوری در کنار مردم نوع دوست و ایثارگر استان می باشد.

دکتر حسن کشاورز با بیان اینکه تکرار و استمرار در آموزش و اطلاع رسانی، نقش حیاتی در تغییر نگرش جامعه به این موضوع دارد افزود: زمانی در استان یا اهدای عضوی انجام نمی شد و یا سالی یک اهدای عضو داشتیم.

همچنین ایشان خاطر نشان ساخت:  اهدای عضو یک عمل خداپسندانه و دارای ارزش بالایی است که به نجات جان انسان‌ها کمک می‌کند. این عمل به عنوان یک عمل خیرخواهانه و نوع‌دوستانه تلقی می‌شود.

در این نشست معاون توسعه منابع و  مدیریت دانشگاه ، رییس شبکه بهداشت دشتستان ، دکتر مقصودی نماینده درمان سازمان تامین اجتماعی ،دکتر فقیه ریاست بیمارستان سلمان فارسی ،خانم کواری نماینده استانداری ،دکتر خواجه ئیان ، رییس و کوردیناتور های تیم فراهم آوری اعضاء پیوندی دانشگاه حضور داشتند.

 

 

انتهای پیام

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

 

کلمات کلیدی:
نشست     اهدا.عضو     پیوند.اعضا     سرپرست.معاونت.درمان     دکتر.حسن.کشاورز        

تاریخ بروز رسانی:   5 خرداد 1404

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >