به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حمید حبیبی نیا گفت: بهمنظور تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت عمومی و پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی بهویژه بیماریهای منتقله از آب و غذا نظارت کارشناسان سلامت و محیط کار افزایش مییابد.
وی گفت: کارشناسان بهداشت محیط در قالب تیمهای دونفره علاوه بر نظارت بر بهداشت این اماکن، اقدام به کلر سنجی و نمونهبرداری از آب مصرفی و همچنین آموزش متصدیان محلهای برگزاری مراسم مینمایند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تأکید کرد: متصدیان برگزاری مراسم توجه ویژه بر بحث بهداشت مواد غذایی، توزیع غذای گرم و نگهداری مناسب مواد اولیه، نظافت سرویسهای بهداشتی و تهویه مناسب و همچنین رعایت نکات ایمنی را در دستور کار قرار دهند
مهندس حبیبی نیا خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت بروز هرگونه مشکل بهداشتی در محلهای برگزاری مراسم در ماه رمضان بهویژه شبهای قدر نسبت به ثبت و گزارش دهی در سامانه ۱۹۰ اقدام نمایند.
انتهای پیام/ ح. گ ۳۰۰۱
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید