به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، عباس قاسمی بیان داشت: برنامه جهانی ریشهکنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن، از مهمترین برنامههای مرکز مدیریت بیماریهای واگیر در کشور است.
کارشناس بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان تنگستان خاطرنشان کرد: در راستای این هدف، ۶۲۲ کودک غیر ایرانی، ۳ کودک عشایر و ۱۱ کودک مهاجر باسابقه واکسیناسیون ناقص با سن زیر پنج سال ساکن در تنگستان، نسبت به این بیماری واکسینه شدند.
قاسمی اظهار داشت: پراکندگی جمعیت و حضور تعداد زیادی از اتباع در مناطق روستایی و همچنین سکونت آنها در کارگاهها، خانه باغها و سایر مناطق حاشیهای معمولاً موجب ایجاد چالشهایی برای اجرای چنین طرحهایی میشود.
وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به اشراف کامل بهورزان و مراقبین سلامت بر جمعیت ایرانی و غیر ایرانی تحت پوشش خود، تمامی کودکان زیر ۵ سال ساکن در تنگستان واجد شرایط دریافت واکسن فلج اطفال، نسبت به این بیماری واکسینه شدند.
قاسمی تصریح کرد: در این طرح ۷۸ بهورز و مراقب سلامت مشارکت داشتند و با مراجعه به درب منزل، نسبت به واکسینه شدن این کودکان اقدام کردند.
کارشناس بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان تنگستان تأکید کرد: متأسفانه هنوز بیماری فلج اطفال در کشورهایی مانند افغانستان کنترل نشده است و تردد این افراد به این کشور اهمیت توجه به واکسیناسیون فلج اطفال را بیش از بیش نشان میدهد.
مرحله دوم واکسیناسیون کودکان زیر ۵ سال غیر ایرانی، از ۲۷ تا ۲۹ بهمنماه اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید