تغذیه در سنین مدرسه نقش عمده‌ای در یادگیری و کارایی دانش آموزان دارد

19 دی 1403
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شهرستان گناوه گفت: با توجه به اهمیت تغذیه در سلامتی و بهداشت، لزوم توجه بیشتر به رژیم غذایی متعادل و متناسب مشخص می‌شود چراکه تغذیه در سنین مدرسه نقش عمده‌ای در یادگیری و کارایی دانش آموزان دارد.

اسماء حسن زاده اظهار داشت: در جهت اجرای صحیح دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم مدارس، از تمامی پایگاه‌های تغذیه در مدارس توسط کارشناسان تغذیه بهداشت محیط و مراقبین سلامت شبکه بهداشت و درمان بازدید به عمل آمد .

وی افزود: طبق بررسی‌های انجام‌شده تعداد ۷۲ مدرسه دارای بوفه فعال بوده که با توجه به نوع مواد غذایی که به فروش می‌رسد ۱۷ مدرسه دارای پایگاه تغذیه نوع ۲ و ۵۵ مدرسه دارای نوع یک هستند و تاکنون مجوز فعالیت برای هیچ‌کدام از مدارس صادر نشده است که مطابق دستورالعمل بدون گذراندن دوره صلاحیت حرفه‌ای و صدور مجوز فعالیت، فعالیت بوفه مدارس غیرقانونی است.

حسن زاده  با تاکید بر اهمیت بوفه مدارس در تغذیه مناسب دانش آموزان بیان داشت:  بر اساس دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم، مدارس به دو نوع تقسیم می‌شوند، که پایگاه نوع یک شامل فروش مواد غذایی سرد ازجمله خشکبار، خرما، انواع مغز بدون نمک، میوه، بیسکوئیتهای سبوس‌دار و غنی‌شده، شیر، شیر سویا، فرنی، لقمه سالم نان و پنیر و گردو و پایگاه نوع دو شامل فروش مواد غذایی گرم ازجمله آش، لوبیا، عدسی، کوکو سیب‌زمینی و سبزی، کتلت، ساندویچ همبرگر و اسنک و .. است که در صورت صدور مجوز، فروش آن‌ها بلامانع است.

کارشناس واحد بهبود تغذیه  شهرستان گناوه تاکید کرد: مواد غذایی غیرمجاز عرضه‌شده شامل فلافل، سمبوسه، سالاد اولیه، پاستیل، خیار شور، سس‌های پرچرب، آب‌میوه صنعتی، چیپس، پفک و ...که باوجود مجوز فعالیت نیز جز مواد غذایی ممنوعه به‌حساب می‌آیند و قابلیت فروش ندارند.

انتهای پیام/ (۳۰۸۰)

 

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
تغذیه.در.مدارس     اسماء.حسن‌زاده     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   19 دی 1403

تعداد بازدید:   ۳

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >