28 آبان 1402همزمان با برگزاری پنجمین نمایشگاه تخصصی خرما و فرآوردههای خرمایی در بوشهر، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی با برپایی غرفهای و با حضور کارشناسان این معاونت حضور فعالی در نمایشگاه داشت. به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ در این غرفه ضمن معرفی خرما به عنوان یکی از محصولات استراتژیک استان بوشهر به تبیین قوانین و مقررات مربوطه جهت بستهبندی بهداشتی محصول خرما و اخذ مجوزهای لازم جهت تولیدکنندگان و عموم مراجعهکنندگان پرداخته شد که مورد استقبال مراجعهکنندگان قرار گرفت. در غرفه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بستههای آموزشی مشتمل بر ارزش تغذیهای خرما، نحوه اخذ مجوزهای مربوط به پروانه بهداشتی و شناسه بهداشتی جهت کارگاهها و کارخانههای مواد غذایی در اختیار مراجعهکنندگان قرار گرفت. در این غرفه کلیه سؤالات مراجعهکنندگان در خصوص نحوه تأسیس کارگاه و کارخانه محصولات غذایی، نحوه صادرات محصولات غذایی، نحوه اخذ مجوزهای تأسیس و بهرهبرداری و چگونگی اخذ مجوز صادرت مطرحشده که با پاسخگویی به سؤالات مطرحشده از سوی کارشناسان مستقر در غرفه، اطلاعرسانیهای لازم صورت گرفت. در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور دکتر یحیی رضایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مهندس رکاب پور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این معاونت برگزار شد و ضمن بازید از غرفه های مختلف از شرکت های دارای پروانه بهداشتی که به صورت فعال و چشمگیر در این نمایشگاه حضور داشتند تقدیر شد . پنجمین نمایشگاه تخصصی خرما و فرآوردههای خرمایی از 23 لغایت ۲6 آبان ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی استان بوشهر با حضور بیش از 70 شرکت تولیدکننده و صنایع وابسته به خرما و با حضور استاندار بوشهر ، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ، فرمانداران و مدیران اجرایی استان برگزار گردید. انتهای پیام/ غ.ه-2070 آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
تاریخ بروز رسانی: 28 آبان 1402