سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
۹۸ بیمار بستری در بخش‌های کرونا/ یک فوتی جدید

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بر اساس آمار اعلام‌شده در یازدهم مردادماه سال جاری، تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر به ۹۸ نفر افزایش‌یافته است.

دکتر حسن ملکی‌زاده به خبرنگار وبدا در بوشهر گفت: در شبانه‌روز گذشته ۵۱ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند.
وی با اعلام افزایش موارد بستری در بخش‌‌های ICU افزود: در حال حاضر ۱۶ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند که از این تعداد ۵ نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر درباره نتایج موارد فوتی ناشی از کرونا در استان بوشهر نیز گفت: متأسفانه یک آقای ۸۶ ساله باسابقه بیماری قلبی و عروقی به دلیل ابتلا به کرونا در استان بوشهر جان خود را از دست داد.
وی ادامه داد: در استان بوشهر از آغاز شیوع کرونا تاکنون، متأسفانه ۲۱۸۰ هم استانی جان خود را به دلیل ابتلا به کرونا ازدست‌داده‌اند.
دکتر ملکی‌زاده ادامه داد: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته ۴۰ بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۰۶۶۹۲ نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.

انتهای پیام/ - - - -

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید