رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر:
دو تن مواد غذایی فاسد در شهرستان دیّر معدوم شد

27 مهر 1399
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر از جمع‌آوری و معدوم سازی ۲ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته در این شهرستان خبر داد.

احمد آخوندی در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دیّر گفت: سلامت شهروندان از اولویت نخست بخش بهداشت و درمان است و در همین راستا پایش بهداشتی صنوف به‌طور ویژه در دستور کار قرار دارد و همه آنها مکلف به رعایت بهداشت و شیوه‌نامه‌های بهداشتی هستند.
وی افزود: از زمان شیوع کرونا تاکنون ۸ هزار و ۲۰۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و اصناف صورت گرفته و ۲ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته جمع‌آوری و معدوم شده است.
وی اضافه کرد: این مواد غذایی شامل انواع نوشیدنی، کیک، آب‌میوه، انواع لبنیات و ترشیجات بوده که پس از شناسایی توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر جمع‌آوری و معدوم شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر بابیان این‌که با فروشندگان مواد غذایی فاسد و تاریخ‌مصرف گذشته به‌طور جدی، قانونی و بدون اغماض برخورد می‌شود، اظهار داشت: در همین مدت تعداد ۱۶۳ صنف که پروتکل‌های بهداشتی و مصوبات ستاد مقابله با کرونا را رعایت نمی‌کردند پس از طی مراحل قانونی تعطیل و جریمه شدند.
وی افزود: از این تعداد ۷۹ واحد تعطیل و ۸۴ واحد دیگر نیز با معرفی به مراجع قضایی و اداره تعزیرات حکومتی جریمه شدند.
آخوندی تصریح کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در راستای صیانت از سلامت شهروندان و ارتقای شاخصه‌های بهداشت و سلامت در جامعه بدون اغماض با متخلفین و کسانی که سلامت و بهداشت عمومی را به مخاطره اندازند برخورد خواهد کرد.
وی افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی و مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ‌مصرف گذشته در هر ساعت از شبانه‌روز، به سامانه تلفنی ۱۹۰ بهداشت اعلام کنند و همیار بازرسان بهداشت محیط باشند.
انتهای پیام/ ۳۰۵۰- ح.ن

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

کلمات کلیدی:
نشست     شورای.سلامت     احمد.آخوندی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دیر    

تاریخ بروز رسانی:   27 مهر 1399

تعداد بازدید:   ۲۱

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >