علیرضا یوسفی مسئول بهداشت محیط در مصاحبه با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار داشت: اجرای برنامههای مدیریت بحران قبل از وقوع هرگونه بلای طبیعی امری اجباری است.
وی بیان کرد: در کشور ما که حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله در بسیاری از مناطق کشور آسیبها و خسارات زیادی را به بار میآورد اجرای برنامههای آموزشی لازم و ضروری است، در این راستا واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان با همکاری نهادهایی مثل هلالاحمر هرساله اقدام به برگزاری مانور و یا کارگاههای آموزشی میکند.
یوسفی اظهار داشت: قبل از وقوع بلایای طبیعی باید سطح آگاهی علمی و عملی مردم را از طریق آموزشهای علمی و عملی مثل مانورها، مقاومسازی بناها، احداث بناها در محلهای مناسب بهنحویکه در معرض حوادث نباشد، ذخیرهسازی منابع مانند غذا، دارو و پوشاک ارتقا داد.
وی ضمن آرزوی عدم رخداد چنین حوادث تلخی در کشور افزود: در زمان وقوع بلایای طبیعی باید برای تخلیه سریع مکان و نجات افراد مجروح و بیپناه، مراقبت از مجروحان، یافتن و دفن جنازههای افراد و لاشه حیوانات تلفشده، مبارزه با حریق، اسکان موقت، تأمین نیازهای غذایی، دارویی، پوشاک و... اقدام کرد.
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار داشت: ادامه عملیات امداد و نجات، شناسایی افراد باقیمانده بخصوص افراد آسیبپذیر مثل شیرخواران، سالمندان و زنان باردار، تهیه آب، غذا و سرپناه و در صورت نیاز سمپاشی مکان از اقدامات بعد از وقوع بلایای طبیعی است.
انتهای پیام/ ک.آ- 3080
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/EY7jegBw69PIpld7SHn6wN