5 ارديبهشت 1397همزمان با چهارمین روز هفته سلامت جشنواره غذای سالم و ایمن در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه، شهرام جلال پور سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه ضمن حضور در این برنامه هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج تغذیه سالم، معرفی غذاهای سالم و ایمن، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده و فریز شده عنوان کرد. پریوش بهادری کارشناس تغذیه بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه نیز ضمن انجام مشاوره تغذیه برای افراد حاضر در جشنواره، سخنانی در خصوص اهمیت تغذیه سالم و نقش تغذیه در بیماریهای غیر واگیر و همچنین وضعیت موجود چاقی و اضافهوزن از تنسنجی انجامشده در ایستگاه سلامت این مرکز در گروههای مختلف را بیان و بر کاهش مصرف قند، نمک و چربی (بخصوص روغن حیوانی) بر تحرک و ورزش نیز تأکید کرد. انتهای پیام/ م ک - 4030 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 5 ارديبهشت 1397