جشنواره غذای سالم در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه برگزار شد

5 ارديبهشت 1397
همزمان با چهارمین روز هفته سلامت جشنواره غذای سالم و ایمن در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه، شهرام جلال پور سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه ضمن حضور در این برنامه هدف از برگزاری این جشنواره را  ترویج  تغذیه سالم، معرفی غذاهای سالم و ایمن، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده و فریز شده عنوان کرد.
پریوش بهادری کارشناس تغذیه بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه نیز ضمن انجام مشاوره تغذیه برای افراد حاضر در جشنواره، سخنانی در خصوص  اهمیت تغذیه سالم و نقش تغذیه در بیماری‌های غیر واگیر و هم‌چنین وضعیت موجود چاقی و اضافه‌وزن از تن‌سنجی انجام‌شده در ایستگاه سلامت این مرکز در گروه‌های مختلف را بیان و بر کاهش مصرف قند، نمک و چربی (بخصوص روغن حیوانی) بر تحرک و ورزش نیز تأکید کرد.
 انتهای پیام/ م ک - 4030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
جشنواره.غذای.سالم     پریوش.بهادری     بیمارستان.امیرالمومنین     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   5 ارديبهشت 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >