جشنواره غذاهای بومی و محلی در کنگان برگزار شد

11 بهمن 1396
جشنواره غذاهای بومی و محلی به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، دانش آموزان و شورای بهداشتی دبیرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) کنگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان،سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان در حاشیه این جشنواره ابراز داشت: برگزاری اینگونه جشنواره‌ها با مشارکت دانش آموزان و اولیای آن‌ها نقش مهم در فرهنگ‌سازی غذای سالم دارد.
دکتر حسن حیدری افزود: جلب مشارکت و واگذاری برنامه‌ها با حضور دانش آموزان در ابعاد مختلف باید همواره موردتوجه مسئولان آموزش‌وپرورش و فعالان عرصه تعلیم و تربیت قرار گیرد.
وی تصریح کرد: این جشنواره باهدف انتقال اطلاعات علمی تغذیه سالم، نقش غذای سالم در ارتقاء ضریب سلامتی افراد، تأثیرگذاری غذای سالم در پیشگیری از بیماری‌ها، نقش صبحانه خوردن در افزایش قدرت یادگیری و پرهیز از خوردن غذاهای فست فود به دانش آموزان برگزار شد.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت شهرستان کنگان نیز اظهار کرد: دانش آموزان در این جشنواره حدود ۴۰ نوع خوراک شامل دسر، پیش‌غذا و غذای اصلی، خوراک‌های بدون چربی تهیه‌شده  را با شیوه‌های کاملاً بهداشتی و استفاده از خلاقیت دانش آموزان در معرض دید علاقه‌مندان قرار دادند.
در پایان نیز هیأت داوران به چهار نفر از دانش آموزان که غذاهای متنوع ارائه کرده بودند و دو نفر به‌عنوان برتر کاریکاتور این جشنواره به‌رسم یادبود هدایایی اهدا شد و آموزش‌های لازم در خصوص تغذیه سالم توسط مراقب سلامت داده شد.
گفتنی است در این جشنواره معاون پرورشی آموزش‌وپرورش، کارشناسان آموزش‌وپرورش، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، معاون بهداشتی واداری شبکه بهداشت و درمان، کارشناس تغذیه و مراقبین سلامت نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/م.س 3070

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.کنگان     جشنواره.غذا     بومی     دبیرستان.دخترانه    

تاریخ بروز رسانی:   11 بهمن 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >