به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان،سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان در حاشیه این جشنواره ابراز داشت: برگزاری اینگونه جشنوارهها با مشارکت دانش آموزان و اولیای آنها نقش مهم در فرهنگسازی غذای سالم دارد.
دکتر حسن حیدری افزود: جلب مشارکت و واگذاری برنامهها با حضور دانش آموزان در ابعاد مختلف باید همواره موردتوجه مسئولان آموزشوپرورش و فعالان عرصه تعلیم و تربیت قرار گیرد.
وی تصریح کرد: این جشنواره باهدف انتقال اطلاعات علمی تغذیه سالم، نقش غذای سالم در ارتقاء ضریب سلامتی افراد، تأثیرگذاری غذای سالم در پیشگیری از بیماریها، نقش صبحانه خوردن در افزایش قدرت یادگیری و پرهیز از خوردن غذاهای فست فود به دانش آموزان برگزار شد.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت شهرستان کنگان نیز اظهار کرد: دانش آموزان در این جشنواره حدود ۴۰ نوع خوراک شامل دسر، پیشغذا و غذای اصلی، خوراکهای بدون چربی تهیهشده را با شیوههای کاملاً بهداشتی و استفاده از خلاقیت دانش آموزان در معرض دید علاقهمندان قرار دادند.
در پایان نیز هیأت داوران به چهار نفر از دانش آموزان که غذاهای متنوع ارائه کرده بودند و دو نفر بهعنوان برتر کاریکاتور این جشنواره بهرسم یادبود هدایایی اهدا شد و آموزشهای لازم در خصوص تغذیه سالم توسط مراقب سلامت داده شد.
گفتنی است در این جشنواره معاون پرورشی آموزشوپرورش، کارشناسان آموزشوپرورش، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، معاون بهداشتی واداری شبکه بهداشت و درمان، کارشناس تغذیه و مراقبین سلامت نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/م.س 3070