حفظ سلامت شاغلین در حوزه پسماند دارای اهمیت ویژه است

31 تير 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: حفظ سلامت شاغلین در حوزه پسماند به دلیل ماهیت کار این قشر از کارگران دارای اهمیت ویژه است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، مهندس علیرضا یوسفی در کارگروه تخصصی سلامت، ایمنی و بهداشت عوامل اجرای پسماند این شهرستان افزود: به دلیل ماهیت کار و همچنین شرایط فرهنگی و اجتماعی موجود، این قشر از کارگران نیاز به توجه بیشتر در امر بهداشت و ایمنی دارند.
وی تصریح کرد: به استناد ماده 5 قانون مدیریت پسماند، مدیران اجرایی پسماند (در شهرها شهرداری، در مناطق روستایی دهیاری‌ها و همچنین تولیدکنندگان پسماندها به‌جز پسماندهای عادی در بخش‌های مختلف درمان و یا تولید را شامل می‌شود) ملزم می‌باشند بر اساس معیارها و ضوابط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ترتیبی اتخاذ نمایند تا سلامت، بهداشت و ایمنی عوامل اجرایی تحت نظارت آن‌ها تأمین و تضمین شود.
مهندس علیرضا یوسفی بابیان اینکه در این راستا وزارت بهداشت و درمان دستورالعمل مربوط را تدوین و ابلاغ نموده است، افزود: ازجمله حقوقی که شاغلین بخش پسماند دارا بوده و مدیران اجرایی پسماند، ملزم به تأمین و انجام آن می‌باشند عبارت‌اند از انجام معاینات طب کار کلیه شاغلین حداقل سالی یک‌مرتبه که باید توسط کارفرما انجام شود.
این مقام مسئول گفت: کارگران این حوزه به دلایل مختلف ازجمله وجود عوامل زیان‌آور متعدد بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی در محیط کار، پایین بودن سطح آگاهی و فرهنگ سلامت، وضعیت درآمدی و معیشتی ضعیف از گروه‌های شغلی بسیار آسیب‌پذیر در جامعه می‌باشند که نیاز به توجه ویژه دارند، همچنین آموزش نحوه استفاده و الزام عوامل اجرای پسماند به استفاده از وسایل حفاظت فردی مناسب حین کار از دیگر تمهیدات الزام‌آور کارفرما در قبال این شاغلین می‌باشد.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به واگذاری خدمات طب کار به بخش خصوصی، مدیران اجرایی پسماند ملزم به خرید خدمت در مورد طب کار از بخش خصوصی خواهند بود که تحت نظارت مرکز بهداشت فعالیت می‌کنند.
مهندس مجید یزدانی کارشناس بهداشت حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان گناوه نیز ضمن تشریح برنامه کار، خواسته‌های موجود ازجمله تکمیل و تدوین برنامه عملیاتی را بیان کرد و در این کارگروه مقرر شد مدیران اجرایی بخش پسماند ضمن اولویت‌بندی فعالیت‌هایی که باید در این حوزه انجام دهند مواردی مانند انجام طب کار شاغلین در ارائه آموزش‌های لازم را در سال جاری در دستور کار قرار دهند.
کارگروه تخصصی سلامت، ایمنی و بهداشت عوامل اجرای پسماند در خصوص لزوم سلامتی شاغلین در این حوزه در گناوه تشکیل جلسه داد.

انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
پسماند     مهندس.علیرضا.یوسفی     مهندس.مجید.یزدانی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه        

تاریخ بروز رسانی:   31 تير 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :  
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :  
 

لینک به این صفحه
< >