چهارشنبه.سوری

رییس سازمان اورژانس 115 بوشهر خبر داد؛ حوادث چهارشنبه سوری در استان بوشهر 11 نفر مصدوم داشت
به گزارش روابط عمومی، رییس سازمان اورژانس 115 استان بوشهر بیان کرد: مراسم چهارشنبه سوری 11 نفر مصدوم به جای گذاشت.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: شهروندان به کمپین نه به چهارشنبه سوری خطرناک بپیوندند
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: از شهروندان می‌خواهیم که با حس مسئولیت‌پذیری که در قبال فرزندان و جامعه خود دارند به کمپین نه به چهارشنبه سوری خطرناک بپیوندند.

مسئول اورژانس بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه؛ اولین حادثه چهارشنبه‌سوری در استان اتفاق افتاد
مسئول اورژانس بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه گفت: اولین حادثه چهارشنبه‌سوری در استان اتفاق افتاد.

کارشناس مسئول بیماری‌های غیرواگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: در مراسم چهارشنبه سوری کبریت و مواد آتش زا را از دسترس کودکان دور نگه داریم
کارشناس مسئول بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت بوشهر گفت: استفاده از مواد آتش بازی هرگز ایمن نبوده از این رو در مراسم چهارشنبه سوری کبریت و مواد آتش زا را از دسترس کودکان دور نگه داریم.

چهارشنبه‌سوری آرام در شهرستان دیر سپری شد
آخرین چهارشنبه سال 96، در شهرستان دیر به‌آرامی و بی‌خطر سپری شد.

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر: در حادثه چهارشنبه سوری شب گذشته 22 نفر مصدوم شدند
مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: در حادثه چهارشنبه سوری شب گذشته 22 نفر مصدوم شدند.

دانش‌آموزان بردخونی به پویش «نه به چهارشنبه سوزی» پیوستند
دانش‌آموزان بردخونی به پویش «نه به چهارشنبه سوزی» پیوستند.

نگاه طبیعی به چهارشنبه‌سوری رفتارهای مخاطره‌آمیز را کم می‌کند
کارشناس مسئول واحد بهداشت روان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: به نظر می‌رسد بخشی زیادی از کشمکش، هیاهو و خشونت برخی از جوانان در چهارشنبه‌سوری نتیجه نگاه و رفتارهای دوگانه و متناقض نسبت به این موضوع می‌باشد که نگاه طبیعی به چهارشنبه‌سوری رفتارهای مخا ...

معاون شبکه بهداشت دیر: والدین رفتار فرزندانشان را در چهارشنبه‌سوری مدیریت کنند
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: والدین هیجان فرزندان را در چهارشنبه‌سوری تعدیل و رفتار آن‌ها را مدیریت کنند.

توصیه هایی از جنس امنیت برای چهارشنبه پایان سال
چهارشنبه پایان سال با آیین و رسوم خاص می تواند آغازگر روزهای شاد و به یادماندنی در روزهای آخر سال و به ویژه عید نوروز باشد به شرط اینکه مردم با توجه به توصیه های ایمنی شادمانی را برای خود و خانواده و دوستان و شهر و کشور به ارمغان آورند.

کبريت و مواد آتش‌زا را در مراسم چهارشنبه‌سوری از دسترس کودکان دور نگه‌داریم
کارشناس مسئول بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: کبريت و مواد آتش‌زا را در مراسم چهارشنبه‌سوری از دسترس کودکان دور نگه‌داریم.

سرپرست شبکه بهداشت دیر خبر داد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوع چهارشنبه‌سوری در شهرستان دیر
سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دیر از برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع چهارشنبه‌سوری و خطرات ناشی از آن در این شهرستان خبر داد.

چهارشنبه سوری پیشاپیش در دشتستان قربانی گرفت
چهارشنبه سوری پیشاپیش در شهرستان دشتستان قربانی گرفت.

رییس سازمان اورژانس بوشهر: حوادث تلخ چهارشنبه سوری در بوشهر/ ۱۷ نفر آسیب دیدند
رییس سازمان اورژانس استان بوشهر با اشاره به حوادث تلخ چهارشنبه سوری در استان بوشهر گفت: تعداد کل حادثه‌یدگان چهارشنبه سوری در استان بوشهر تاکنون ۱۷ نفر اعلام شده است.

ارایه خدمات به مصدومان چهارشنبه آخرسال در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر
معاون درمان بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر گفت: در آتش‌بازی چهارشنبه آخر سال چند نفر از همشهریان دچار صدمات و سوختگی شدند که چهار تن از آنان در بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر خدمات درمانی دریافت کردند.

رییس مرکزمدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بوشهر خبر داد آمار مصدومان چهارشنبه سوری امسال کاهش یافته است
رییس مرکز فوریت‌های پزشکی استان بوشهر گفت: با اهتمام جدی مسئولان حوزه سلامت و استقبال مردم فهیم ازفرهنگ‌سازی های صورت گرفته چهارشنبه سوری بدون تلفات و با کاهش مصدومان همراه بود.