هفته.سالمند

برگزاری همایش پیاده‌روی به مناسبت روز جهانی قلب سالم و هفته سالمند در شهرستان دشتی
به مناسبت روز جهانی قلب و هفته سالمند همایش پیاده‌روی در شهرستان دشتی برگزار شد.

سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک: با تحرک کافی و تغذیه مناسب می‌توان در دوران سالمندی زندگی سالم و شادابی را پیش رو داشت
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک گفت: شرایط خاص دوران سالمندی نیازمند تدابیر ویژه است و با تحرک کافی و تغذیه مناسب می‌توان در دوران سالمندی زندگی سالم و شادابی را پیش رو داشت.

به مناسبت هفته سالمند؛ همایش پیاده‌روی سالمندان در روستای کره بند بوشهر برگزار شد
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت کره بند از برگزاری همایش پیاده‌روی سالمندان به مناسبت هفته سالمند در روستای کره بند شهرستان بوشهر خبر داد.

آیین بزرگداشت هفته سالمند در روستای سیامکان شهرستان دیلم برگزار شد
آیین بزرگداشت هفته سالمند در روستای سیامکان با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت امام سجاد (ع)، دهیاری و شورای اسلامی روستاهای سیامکان، گاوزرد و والفجر برگزار شد.

معاون بهداشتی و کارکنان بهداشت و درمان تنگستان با سالمندان بازنشسته این شبکه دیدار کردند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان تنگستان به همراه تعدادی از کارکنان این شبکه به مناسبت هفته سالمند و در جهت تکریم و ارج نهادن به زحمات آنان با حضور در منزل کارکنان سالمند بازنشسته شبکه بهداشت و درمان تنگستان از آنان عیادت کردند.

سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک: باید در راستای بهبود کیفیت زندگی سالمندان تلاش شود
سرپرست مرکز خدمات جامع سلامت چغادک گفت: سالمندان گنجینه ارزشمند باورها، تجارب و انتقال فرهنگ و مناسبات قومی و اجتماعی هستند و باید به‌عنوان سرمایه ارزشمند، در راستای بهبود کیفیت زندگی آن‌ها تلاش شود.

معاون شبکه بهداشت و درمان دیر: سالمندان دیر مراقبت‌های ادغام یافته دوره سالمندی دریافت می‌کنند
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: کلیه سالمندان می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ترین خانه بهداشت و یا پایگاه‌ سلامت محل زندگی خود، مراقبت‌های ادغام یافته دوره سالمندی را به‌طور رایگان دریافت کنند.

کمیته راهبردی برون بخشی هفته جهانی سالمندان در شهرستان بوشهر تشکیل شد
کمیته راهبردی برون بخشی هفته جهانی سالمندان با محوریت تکریم و حفظ کرامت این گروه سنی در شهرستان بوشهر تشکیل شد.

در هفته سالمند صورت گرفت: عیادت از سالمندان تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت چغادک و چاهکوتاه
به مناسبت هفته سالمند تیم‌های سلامت مرکز خدمات جامع سلامت چغادک و چاهکوتاه به همراه مسئولین محلی از سالمندان تحت پوشش این مراکز با اهدا شاخه گل و شیرینی عیادت کردند.

تمرکز بر سلامت سالمندان در هفته تکریم منزلت سالمند
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ، مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت این معاونت گفت: در دوران سالمندی شخص ممکن است به دلیل محدودیت‌های مربوط به تغییرات پیری برای برآورده کردن نیازهای اساسی به کمک دیگران نیاز داشته باشد.