هسته.گزینش

توسط دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفت؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به دلیل مساعی در تأمین و تجهیز فضای فیزیکی مناسب برای هسته گزینش دانشگاه از سوی دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقدیر شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هسته گزینش تابع قانون و مقررات بوده و بر معیار قانون عمل می‌کند/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هسته گزینش تابع قانون و مقررات بوده و بر معیار قانون عمل می‌کند.

مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: هسته گزینش دانشگاه رتبه برتر ارزیابی کشور را کسب کرد/ متن تقدیر معاون وزیر/ گزارش تصویری
مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به‌عنوان رتبه برتر ارزیابی در بین هسته‌های گزینش دانشگاه‌های تیپ 2 علوم پزشکی کشور انتخاب شد.

هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیش از چهار هزار پرونده را بررسی کرده است
مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این مدیریت در سال جاری تاکنون چهار هزار و 208 پرونده در مقوله‌های مختلف تمدید قرارداد به جهت تبدیل وضعیت یا ورود نیروهای تازه وارد را بررسی کرده است که از این تعداد آمار بالایی جذب و در محل‌های مشخص‌شده مشغول ب ...

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خدمت به مردم یکی از وظایف اصلی مدیران دانشگاه است
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهرگفت: خدمت به مردم و صیانت از حقوق افراد و کارکنان دانشگاه یکی از وظایف اصلی همه مدیران دانشگاه است.