معاونت.درمان

15 تير 1398
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: طرح تبادل الکترونیک اسناد در بیمارستان زینبیه خورموج اجرایی خواهد شد/ گزارش تصویری
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طرح تبادل الکترونیک اسناد به‌عنوان پایلوت در بیمارستان زینبیه خورموج اجرایی خواهد شد.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از دیالیز صفاقی نیازمند آموزش و گسترش آگاهی است/ گزارش تصویری
مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دیالیز صفاقی روشی مناسب برای جایگزین کردن دیالیزی خونی است که نیازمند آموزش و گسترش آگاهی بیماران است.

دو مرکز فاقد مجوز در حوزه پوست و زیبایی توسط دانشگاه علوم پرشکی بوشهر پلمپ شد
دو مرکز فاقد مجوز که در زمینه پوست و زیبایی در شهر بوشهر فعالیت داشتند توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی، مراجع قضایی و نیروی انتظامی پلمپ شد.

100 دستگاه پمپ سرنگ در بیمارستان‌های استان بوشهر توزیع شد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به منظور ارتقای کیفیت خدمات درمانی به بیماران، تعداد 100 دستگاه پمپ سرنگ با کیفیت، در اختیار بیمارستان‌های استان قرار گرفت .

به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر؛ برپایی ایستگاه سلامت و اندازه‌گیری شاخص‌های تن‌سنجی در شهر بوشهر
کارشناس تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر ایستگاه سلامت و اندازه‌گیری شاخص‌های تن‌سنجی در پارک مرجان شهر بوشهر برپا شد.

کارشناس دیابت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بسیاری از افراد دیابتی از بیماری خود بی‌اطلاع هستند
کارشناس دیابت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بسیاری از افراد دیابتی از بیماری خود بی‌اطلاع هستند و علیرغم جدی بودن به آن توجهی ندارند.

دکترجعفر زارعی‌زاده سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شد
طی حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشی درمانی استان بوشهر دکتر جعفر زارعی‌زاده به عنوان سرپرست معاونت درمان دانشگاه منصوب شد.

مسئول واحد بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: سالانه ۱۸۰ میلیارد ریال در استان بوشهر برای بیماران دیالیزی به‌صورت کاملاً رایگان هزینه می‌شود
مسئول واحد بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سالانه ۱۸۰ میلیارد ریال در استان بوشهر برای بیماران دیالیزی به‌صورت کاملاً رایگان هزینه می‌شود.

مدیرکل بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور: بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم به ۴ تخت ویژه مجهز می‌شود
مدیرکل بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم به ۴ تخت ویژه مجهز می‌شود تا قابلیت این بیمارستان نسبت به بیمارانی که به مراقبت‌های ویژه نیاز دارند بیشتر شود.