طیبه.سپهری

طرح ملی کنترل فشارخون راهی برای اطمینان از سلامت مردم است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: طرح ملی کنترل فشارخون راهی برای اطمینان از سلامت مردم است و انتظار می‌رود مردم مشارکت حداکثری در اجرای این طرح داشته باشند.

همه مراکز خدمات جامع سلامت تنگستان مجهز به کیت تشخیص سریع مالاریا هستند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: با کیت تشخیص سریع مالاریا که در همه مراکز خدمات جامع سلامت تنگستان موجود است می‌توان در مدت بیست دقیقه فرد مبتلا به بیماری مالاریا را تشخیص داد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان تنگستان: مادران باردار مراقبت‌ها و آزمایش‌های پیش و حین بارداری را جدی بگیرند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: مادران باردار ممکن است درخطر مشکلاتی زیادی در دوران بارداری بوده و این موضوع توجه به مراقبت‌ها و انجام آزمایش‌های پیش از بارداری و حین بارداری را بیش‌ازپیش مشخص می‌کند.

معاون بهداشتی و کارکنان بهداشت و درمان تنگستان با سالمندان بازنشسته این شبکه دیدار کردند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان تنگستان به همراه تعدادی از کارکنان این شبکه به مناسبت هفته سالمند و در جهت تکریم و ارج نهادن به زحمات آنان با حضور در منزل کارکنان سالمند بازنشسته شبکه بهداشت و درمان تنگستان از آنان عیادت کردند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان تنگستان: دهگردشی پزشکان در شهرستان تنگستان با ۹۴ درصد در سطح مطلوبی قرار دارد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: با توجه به تلاش‌های پزشکان در مراکز خدمات جامع سلامت، درصد دهگردشی پزشکان در شهرستان تنگستان با ۹۴ درصد در سطح مطلوبی قرار دارد.

بهورزان شبکه بهداشت و درمان تنگستان تجلیل شدند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان مراسم تجلیل از بهورزان تنگستان با حضور مسئولین و بهورزان تنگستان برگزار شد.