شبکه.بهداشت.درمان.جم

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: افتتاح خانه بهداشت روستای بهرباغ در هفته دولت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: خانه بهداشت روستای بهرباغ از توابع این شهرستان، در هفته دولت 98 افتتاح خواهد شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: بیش از ۶۰۰ دوز واکسن هپاتیت در سال ۹۸ در شهرستان جم تزریق شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم عنوان داشت: در سال ۹۸ در شهرستان جم تعداد ۶۴۷ دوز واکسن هپاتیت به گروه‌های هدف تزریق گردیده است.

استقبال گسترده شهروندان جمی از طرح بسیج ملی کنترل فشارخون / غربالگری بیش از شش هزار و ۵۰۰ نفر تا به امروز
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: شهروندان جمی خوشبختانه از طرح ملی کنترل فشارخون بالا استقبال گسترده کرده‌اند.

تربیت فرزندان موفق و توانمند در سایه آموزش اصول تغییر رفتار امکان‌پذیر است
کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمؤمنین جم گفت: موفقیت در تربیت فرزندان توانمند و موفق، لازمه تلاش در مسیر آموزش اصول تغییر رفتار به فرزندان است.

31 فروردين 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم: مهم‌ترین راه برای افزایش سطح سواد سلامت جامعه، آموزش است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه شهر جم گفت: آموزش، مهم‌ترین و تأثیرگذارترین راه برای افزایش سطح سواد سلامت و ارتقاء سطح سلامتی جامعه است.

فرماندار شهرستان جم: مقوله اجتماعی بودن سلامت، باید موردتوجه همگان قرار گیرد
فرماندار شهرستان جم گفت: مقوله اجتماعی بودن سلامت باید موردتوجه همگان قرار گیرد و در تأمین آن تلاش نمایند.

با حضور فرماندار صورت گرفت: افتتاح 4 پروژه بهداشتی درمانی در شهرستان جم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جم، فرماندار شهرستان جم در آیین افتتاح پایگاه بهداشت اسلام آباد ضمن تبریک هفته دولت، عدالت در حوزه سلامت را از اولویت‌های دولت تدبیر و امید برشمرد .