سفر.وزیر

به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد؛ افتتاح و عملیات اجرایی ۴۷ پروژه بهداشتی درمانی در استان بوشهر/ گزارش تصویری
هم‌زمان با سفر رییس جمهور به استان بوشهر، ۴۷ پروژه بهداشتی درمانی بااعتباری بالغ‌بر 608 میلیارد ریال در استان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، افتتاح و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی؛ کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان زینبیه (س) خورموج افتتاح شد/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از افتتاح کلینیک تخصصی خیّر ساز بیمارستان زینبیه (س) خورموج با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بوشهر: بسیج همگانی مبارزه با فشارخون از بهار سال آینده آغاز خواهد شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در بهار سال آینده اولین حرکت را تحت عنوان بسیج همگانی برای مبارزه با فشارخون آغاز می‌کنیم.

نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ در مجلس شورای اسلامی: ۱۰ درصد از درآمد نیروگاه اتمی بوشهر به شهرستان بوشهر اختصاص یابد
نماینده مردم شهرستان‌های بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ در مجلس شورای اسلامی گفت: حداقل ۱۰ درصد از درآمد نیروگاه اتمی بوشهر باید به شهرستان بوشهر اختصاص یابد.

فرماندار بوشهر: آب، فاضلاب و تردد به جزیره خارگ از مشکلات شهرستان بوشهر است
فرماندار شهرستان بوشهر گفت: معضل آب، فاضلاب و تردد به جزیره خارگ از مشکلات شهرستان بوشهر است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور به بوشهر ۴۷ پروژه بهداشتی درمانی افتتاح و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۴۷ پروژه بهداشتی درمانی هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور به استان بوشهر خبر داد.

وزیر بهداشت: بیمارستان دیّر قابلیت افزایش 20 تخت دیگر دارد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ساختمان بیمارستان امام هادی دیّر (ع) دیّر به‌گونه‌ای طراحی‌شده است که قابلیت افزایش 20 تخت دیگر را دارد.

وزیر بهداشت در شهرستان دشتی: طرح تحول سلامت شاخص‌های بهداشتی را ارتقا داده است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طرح تحول نظام سلامت یکی از بهترین طرح‌ها در حوزه سلامت است که باعث ارتقای شاخص‌های سلامتی شده و در آینده نزدیک شاهد تحول بسیار خوبی در حوزه سلامت استان بوشهر خواهیم شد.

نماینده مردم دیّر در مجلس شورای اسلامی: خدمات سلامت در دولت یازدهم 2 برابر شده است
نماینده شهرستان‌های دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: خدمات سلامت در دولت یازدهم در استان بوشهر دو برابر شد.

مردم شهرستان دیّری‌ از وزیر بهداشت تقدیر کردند
مردم شهرستان دیّر با اهدا تندیس و تابلو عکس اماکن باستانی این شهرستان از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قدردانی کردند.

گزارش تصویری سفر وزیر بهداشت به استان بوشهر
سید حسن قاضی‌زاده هاشمی صبح امروز سه‌شنبه به‌منظور افتتاح بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر، افتتاح طرح توسعه بخش اورژانس، سی‌تی‌اسکن بیمارستان خورموج، افتتاح همزمان مراکز سلامت دهان و دندان استان بوشهر و پروژه تجهیز آمبولانس‌های مراکز خدمات جامع سلامت ا ...

همراه با وزیر بهداشت در استان بوشهر5: پایان انتظار چندین ساله مردم شهرستان دشتی/بهره‌برداری از سی‌تی‌اسکن بیمارستان زینبیه (س) خورموج با حضور وزیر بهداشت
با بهره‌برداری از پروژه سی‌تی‌اسکن بیمارستان زینبیه (س) خورموج توسط وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی انتظار چندین ساله مردم شهرستان دشتی پایان یافت.

همراه با وزیر بهداشت در استان بوشهر4: افتتاح طرح توسعه اورژانس بیمارستان زینبیه(س) خورموج
با حضور وزیر بهداشت در شهرستان دشتی طرح توسعه بخش اورژانس بیمارستان زینبیه(س) خورموج افتتاح شد.

همراه با وزیر بهداشت در استان بوشهر3: بهره‌برداری همزمان از پروژه تجهیز آمبولانس‌های مراکز خدمات جامع سلامت استان
با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی فاز اول پروژه تجهیز آمبولانس‌های مراکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی استان به‌طور همزمان در شهرستان دشتی به بهره‌برداری رسید.

همراه با وزیر بهداشت در استان بوشهر 2: بیمارستان دیر/ نهالی که بعد از 28 سال به بار نشست
بیمارستان امام هادی (ع) دیر، نهالی که بعد از گذشت 28 سال در دولت تدبیر و امید به بار نشست و امروز توسط وزیر بهداشت رسماً افتتاح شد.

با استقبال رسمی مسئولان استانی؛ وزیر بهداشت وارد استان بوشهر شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به‌منظور افتتاح چندین طرح درمانی وارد استان بوشهر شد.

پروژه‌های سلامت استان بوشهر با حضور وزیر بهداشت افتتاح می‌شود
مدیر روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: فردا سه شنبه و با حضور وزیر بهداشت، طرح‌های بهداشتی و درمانی استان بوشهر افتتاح خواهد شد.

روز دوم سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روایت تصویر/ گزارش تصویری 2

روز دوم سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روایت تصویر/ گزارش تصویری 1

روز اول سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روایت تصویر/ گزارش تصویری 2

روز اول سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روایت تصویر/ گزارش تصویری 1
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای افتتاح و بازدید از چندین طرح بهداشتی درمانی ظهر جمعه از فرودگاه عسلویه وارد استان شد.

ره‌آورد سفر وزیر بهداشت به استان بوشهر(6): کلنگ احداث اورژانس هسته‌ای استان بوشهر به زمین زده شد
عملیات اجرایی اورژانس هسته‌ای و عمومی بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر صبح امروز با حضور وزیر بهداشت به زمین زده شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای افتتاح و بازدید از چندین طرح بهداشتی درمانی به استان بوشهر سفر می‌کند
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مراسم افتتاح پروژه‌های بزرگ در حوزه سلامت استان بوشهر جمعه و شنبه با حضور سید حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان انجام می‌شود.