رونمایی

آیین رونمایی از یادمان شهدای دانشگاه با حضور مشاور وزیر بهداشت در امور ایثارگران برگزار شد/ گزارش تصویری
آیین رونمایی از یادمان شهدای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ( پردیس) با حضور مشاور وزیر بهداشت در امور ایثارگران، مشاور روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی در امور ایثارگران و خانواده‌های شهدای وزارت بهداشت برگزار شد.

توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت گرفت: رونمایی از سالنامه آماری و سامانه داشبوردهای مدیریتی در آیین گرامیداشت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی/ گزارش تصویری
در آیین تقدیر از رابطین آماری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر که به مناسبت فرار رسیدن روز ملی آمار و برنامه‌ریزی برگزار شد از سالنامه جدید آماری دانشگاه و نرم‌افزار اداره آمار با حضور رییس دانشگاه رونمایی شد.

میز خدمت الکترونیک با حضور رییس دانشگاه رونمایی شد
مدیر آمار و فن‌آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با دعوت از رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر میز خدمت الکترونیک دانشگاه رونمایی شد.

عیدی خیرین سلامت به مردم عسلویه در آستانه سال جدید؛ خریداری دستگاه اندازه‌گیری هموگلوبین A1C توسط خیرین سلامت
دستگاه اندازه‌گیری هموگلوبین A1C به توصیه و تشویق سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان توسط یک گروه مجازی خانوادگی خیر از شهر نخل تقی موسوم به آل خیری خریداری و به آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهری نخل تقی اهداء شد.

با حضور استاندار؛ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاهکوتاه افتتاح شد
آیین رونمایی از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاهکوتاه با حضور استاندار و رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

14 دستگاه آمبولانس جدید به اورژانس بوشهر پیوست/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر در آیینی 14 دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس در استان بوشهر افزوده شد.

پویش قلیان‌ها را گلدان کنیم در بوشهر رونمایی شد
پویش (کمپین) قلیان‌ها را گلدان کنیم در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رونمایی شد.

رونمایی از واکسن دوظرفیتی فلج اطفال در شهرستان دیر
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت : در چهارمین روز از هفته سلامت واکسن دو ظرفیتی فلج اطفال همزمان با سراسر کشور در شهرستان دیر رونمایی و جایگزین واکسن سه ظرفیتی شد .

رونمایی از واکسن دوظرفیتی فلج اطفال در شهرستان دشتی/ گزارش تصویری
همزمان با چهارم اردیبهشت ماه روز ملی سوییچ واکسن دو ظرفیتی فلج اطفال، در آیینی با حضور فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان دشتی ، از واکسن دو ظرفیتی خوراکی فلج اطفال رونمایی شد.