روز.جهانی.ایدز

درمان مناسب یکی از بهترین‌ راه‌ها برای پیشگیری از ایدز است
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به روش‌های جدید درمانی باید گفت اکنون درمان مناسب یکی از بهترین‌ها راه‌ها برای پیشگیری از ایدز است.

بیانیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص روز جهانی ایدز
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص روز جهانی ایدز بیانیه صادر کرد.

هفته آموزش و اطلاع‌رسانی اچ آی وی
امروزه مهم‌ترین استراتژي كنترل اپيدمي اچ آی وي، مراقبت و درمان مبتلايان به بيماري است.

بیانیه‌ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز جهانی ایدز
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر به مناسبت روز جهانی ایدز بیانیه‌ای صادر کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: همه افراد می‌توانند در مراکز جامع خدمات سلامت تحت آموزش، مشاوره و آزمایش اچ آی وی قرار گیرند
معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از نکات قابل‌توجه در نظام تحول سلامت ادغام برنامه پیشگیری و کنترل ایدز در خدمات بهداشتی حاشیه شهرها است و همه افراد می‌توانند در مراکز جامع خدمات سلامت تحت آموزش، مشاوره و انجام آزمایش اچ آی وی قرار گیرند.

بیانیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت بزرگداشت روز جهانی ایدز
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر این معاونت به مناسبت بزرگداشت روز جهانی ایدز بیانیه‌ای صادر کرد.

بزرگداشت روز جهانی ایدز در شهرستان گناوه
به مناسبت روز جهانی ایدز با شعار درمان HIV ، کلید پیشگیری، راهپیمایی به همت پایگاه بهداشتی و همکاری ، دبیرستان بهیاری ، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی و اورژانس 115 از مسیر پر رفت و آمد پایگاه بهداشتی امام موسی کاظم(ع) تا میدان امام برگزار شد.