دکتر.سعید.نمکی

تقدیر وزیر بهداشت از مدیر روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور، سازمان‌های تابعه و مسئولین روابط عمومی ستادی، با اهدای لوح تقدیر از مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر به عمل آورد.

3 فروردين 1398
توسط نماینده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفت؛ ابلاغ پیام تبریک نوروزی وزیر بهداشت به پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مراکز تابعه / گزارش تصویری
مشاور وزیر و مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به استان بوشهر، پیام تبریک نوروزی وزیر بهداشت را به پرسنل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مراکز تابعه ابلاغ کرد.

وزارت بهداشت به تکمیل اورژانس عمومی و هسته‌ای بوشهر کمک می‌کند/ گزارش تصویری
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیشرفت ساخت اورژانس عمومی و هسته‌ای بوشهر با سرعت خوبی در دست اجراست اما کمبودهایی دارد که این وزارتخانه کمک می‌کند تا با سرعت تکمیل و افتتاح شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان زینبیه (س) خورموج بازدید کرد/ گزارش تصویری
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه آیین افتتاح و آغاز عملیات ساخت ۴۷ پروژه حوزه سلامت و کلینیک تخصصی حاجیانی شهرستان دشتی از بیمارستان زینبیه (س) خورموج بازدید کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر می تواند نقش آفرینی مهمی در تحولات زیست محیطی داشته باشد
نشست اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت همزمان با سفر کاروان تدبیر و امید و به منظور بررسی مشکلات این دانشگاه در حوزه های مختلف، برگزار شد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بوشهر: بسیج همگانی مبارزه با فشارخون از بهار سال آینده آغاز خواهد شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در بهار سال آینده اولین حرکت را تحت عنوان بسیج همگانی برای مبارزه با فشارخون آغاز می‌کنیم.

وزیر بهداشت در بوشهر: بیماری‌های غیرواگیر، تهدید جدی برای نظام سلامت و سلامت مردم است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیماری‌های غیرواگیر، تهدید جدی برای نظام سلامت و سلامت مردم است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: مشکلی برای تأمین تجهیزات پزشکی و دارو نداریم/ طرح تحول نظام سلامت در سال آینده با اقتدار کامل تداوم می یابد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: علی‌رغم تلاش‌های دشمنان و تحریم‌های مختلف و فشارها، برای سال آینده هیچ نگرانی در زمینه تأمین دارو و تجهیزات پزشکی نداریم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پنجمین کنگره شهدای وزارت بهداشت: شهدا به ما درس عشق، عاشقی، عزت و ایثار دادند
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شهدا درس‌های زیادی به ما دادند، اما یکی از ارزشمندترین این دروس، درس عشق و عاشقی بود که آن‌هم از معلم اصلی عاشقی؛ حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفای آن بزرگوار آموخته بودند.