بیماری‌های.خاص

افتتاح بخش جدید دیالیز صفاقی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس
بخش جدید دیالیز صفاقی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افتتاح شد.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از دیالیز صفاقی نیازمند آموزش و گسترش آگاهی است/ گزارش تصویری
مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دیالیز صفاقی روشی مناسب برای جایگزین کردن دیالیزی خونی است که نیازمند آموزش و گسترش آگاهی بیماران است.

مسئول واحد بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: سالانه ۱۸۰ میلیارد ریال در استان بوشهر برای بیماران دیالیزی به‌صورت کاملاً رایگان هزینه می‌شود
مسئول واحد بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سالانه ۱۸۰ میلیارد ریال در استان بوشهر برای بیماران دیالیزی به‌صورت کاملاً رایگان هزینه می‌شود.