بیمارستان.امام.حسین

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: ارتقاء خدمات درمانی به مردم تنگستان با افتتاح فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با افتتاح فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم شاهد ارتقاء کیفیت خدمات درمانی به مردم شهرستان تنگستان خواهیم شد اما شایستگی مردم شهرستان تنگستان در استفاده و در اختیار داشتن امکانات بهداشتی و ...

استاندار بوشهر : ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی درمانی شهرستان تنگستان با افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت
استاندار بوشهر گفت: با افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت در شهرستان تنگستان کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ارتقاء خواهد یافت.

رییس بیمارستان امام حسین (ع) تنگستان: کاهش هزینه‌های خدمات بهداشتی و درمانی از اهداف سامانه سپاس است
رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: یکی از اهداف سامانه سپاس کاهش هزینه‌های خدمات بهداشتی و درمانی است که با به‌کارگیری و استفاده از آن این امر محقق می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: شغل پرستاری با شریف‌ترین جلوه آفرینش الهی مرتبط است/ گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: حرفه مقدس پرستاری از جایگاه و منزلت بالایی برخوردار است، چراکه این شغل مقدس با شریف‌ترین جلوه آفرینش الهی یعنی حیات و جان انسان‌ها مرتبط است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بسیاری از تجهیزات فاز دوم بیمارستان اهرم خریداری شده و آماده تحویل است
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بسیاری از تجهیزات لازم و مورد نیاز برای تکمیل و راه‌اندازی فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خریداری‌شده و آماده تحویل است.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی: در تلاشیم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم را به وضعیت مناسب در خدمات‌دهی به مردم تبدیل کنیم
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: در تلاشیم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم را به وضعیت مناسب در خدمات‌دهی به مردم تبدیل کنیم.

احیاء موفق نوزاد تازه متولدشده در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان نوزادی که در عمل زایمان در بیمارستان امام حسین (ع) دچار مشکلات قلبی-تنفسی شده بود با انجام موفق احیاء قلبی تنفسی از مرگ نجات یافت.

بخش دیالیز بیمارستان امام حسین (ع) اهرم توسعه و تجهیز شده است
رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم تنگستان از توسعه و تجهیز بخش دیالیز این بیمارستان با خرید دستگاه‌ها و تخت‌های جدید خبر داد.

راه‌اندازی دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان با حضور فرماندار تنگستان و جمعی از اعضا شورای اداری تنگستان دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم راه‌اندازی شد.

با حضور در مقبره شهدای گمنام؛ کارکنان بیمارستان امام حسین (ع) اهرم با آرمان‌های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند
به مناسبت هفته دفاع مقدس جمعی از پرسنل بیمارستان امام حسین (ع) اهرم با حضور بر سر مزار شهدای گمنام ضمن عطرافشانی و گلباران مزار شهدای گمنام با آرمان‌های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

معاون درمان وزیر بهداشت از بیمارستان امام حسین (ع) اهرم بازدید کرد
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر خود به استان بوشهر با حضور در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم از چند بخش این مرکز درمانی بازدید کرد.

17 تير 1397
نماینده مردم شهرستان‌های دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی: ۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل و تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم اختصاص یافت
نماینده مردم شهرستان‌های دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل و تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم خبر داد.

ارایه خدمات ویژه درمانی به بیماران خاص در بیمارستان اهرم
سرپرست بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: به بیماران خاص تالاسمی و دیالیزی در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خدمات درمانی ویژه ارایه شد.

با حضور بخشدار مرکزی تنگستان انجام شد؛ افتتاح دستگاه همودیالیز اهدایی توسط خیر در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
دستگاه همودیالیز اهدایی توسط خیر در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم با حضور بخشدار مرکزی تنگستان، جمعی از اعضای شورای اداری شهرستان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

فرماندار شهرستان تنگستان: اختصاص مبلغ 20 میلیارد ریال به بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
فرماندار شهرستان تنگستان از اختصاص مبلغ 20 میلیارد ریال اعتبار به بیمارستان امام حسین (ع) اهرم خبر داد.

تقدیر سرپرست بیمارستان امام حسین(ع) از قهرمانان مسابقات ورزشی بیماری‌های خاص
سرپرست بیمارستان امام حسین(ع) اهرم گفت: قهرمانان واقعی مسابقات ورزشی افرادی هستند که باوجود موانع و مشکلات جسمی به ورزش می‌پردازند.

سرپرست بیمارستان امام حسین (ع) اهرم: بخش‌های CCU و ICU بیمارستان امام حسین (ع) اهرم به‌زودی راه‌اندازی می‌شود
سرپرست بیمارستان امام حسین (ع) اهرم گفت: راه‌اندازی بخش‌های CCU و ICU بیمارستان یکی از موارد مهم در برنامه‌های این بیمارستان است که به‌زودی محقق می‌شود.

در آیین معارفه مدیران جدید حوزه سلامت شهرستان تنگستان مطرح شد: متخصصان جدید به تنگستان می‌آیند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با تصویب و اخذ مجوزهای لازم برای اختصاص یافتن پزشکان متخصص، مردم شهرستان تنگستان در آینده‌ای بسیار نزدیک شاهد ورود متخصصان جدید خواهند بود.

بازدید فرماندار تنگستان از فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان فرماندار این شهرستان به‌اتفاق جمعی از مسئولان شهرستان، از روند اجرایی فاز دوم بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم بازدید کرد.

رییس بیمارستان امام حسین(ع)اهرم: ضریب اشغال تخت بیمارستان امام حسین(ع) اهرم افزایش یافته است
رییس بیمارستان امام حسین(ع) اهرم گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت و تجهیز شدن بیمارستان ۳۲ تختخوابی این شهر، ضریب اشغال تخت بیمارستانی دراین شهراز 1.2درصد به 56 درصد افزایش یافته است.

استقراردستگاه سونوگرافی پیشرفته در بیمارستان امام حسین (ع) اهرم
رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تنگستان گفت: بیمارستان امام حسین (ع) اهرم به دستگاه سونوگرافی پیشرفته رنگی مجهز شده است.