بازنشستگان

24 فروردين 1398
مدیر برنامه‌ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: پاداش پایان خدمت بازنشستگان تا پایان بهمن 96 تسویه شد
مدیر برنامه‌ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه تا بهمن 96 خبر داد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: تکریم بازنشستگان از اولویت‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: تکریم بازنشستگان از اولویت‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان است.

نشست صمیمی رییس دانشگاه با اعضای کانون بازنشستگان
صبح امروز، اعضای کانون بازنشستگان دانشگاه با رییس دانشگاه دیدار کردند و مسائل و دیدگاه‌های خود را از نزدیک با وی مطرح کردند.

نشست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
نشست رسیدگی به مطالبات بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر، رییس دانشگاه علوم پزشکی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیر حراست، مدیر برنامه‌ریزی بودجه و پایش عملکرد و مدیر منابع انسانی د ...

تقدیر رییس هیأت مدیره کانون بازنشستگان دانشگاه از رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
رییس هیات مدیره کانون بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از تکریم پیشکسوتان عرصه سلامت استان توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان: بازنشستگان گنجینه‌های ارزشمند تجربه برای هر سازمانی محسوب می‌شوند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان عنوان داشت: بازنشستگان گنجینه‌های ارزشمند تجربه برای هر سازمان محسوب می‌شوند و شایسته است تا در برنامه‌ریزی‌هایی که در راستای توسعه و پیشرفت مجموعه صورت می‌گیرد از تجربیات گران‌بهای این عزیزان استفاده گردد.

بازنشستگان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تجلیل شدند
در آیینی از پیشکسوتان شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تجلیل شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تکریم بازنشستگان در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر وظیفه همه است/ گزارش تصویری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بازنشستگان امروز دانشگاه همکاران دیروز ما بوده‌اند که سی سال زحمات دانشگاه را به دوش کشیده‌اند و تکریمشان وظیفه همه پرسنل دانشگاه است.

پنجمین دوره انتخابات هیأت مدیره کانون بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
جلسه مجمع عمومی پنجمین دوره انتخابات اعضا هیات مدیره و بازرسان کانون بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سالن شهید مفتح معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور بازنشستگان برگزار شد.

برپایی ایستگاه سلامت برای بازنشستگان توسط شبکه بهداشت و درمان دشتستان
در گردهمایی که به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت، شبکه بهداشت و درمان دشتستان با همکاری کانون بازنشستگان آموزش‌وپرورش برازجان برگزار کرد، با برپایی ایستگاه سلامت به بازنشستگان این کانون خدمات مراقبتی ارایه شد.

حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در منزل بازنشستگان دانشگاه/گزارش تصویری
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت اعیاد شعبانیه با حضور در منزل بازنشستگان دانشگاه با آنان دیدار کرد.‏

31 فروردين 1394
چهارمین دوره انتخابات هیأت مدیره کانون بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزارشد
جلسه مجمع عمومی چهارمین دوره انتخابات اعضا هیات مدیره و بازرسان کانون بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مسجد فاطمه‌الزهرا (س) دانشگاه با حضوربازنشستگان برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تکریم بازنشستگان در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر وظیفه همه است
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: بازنشستگان امروز دانشگاه همکاران دیروز ما بوده‌اند که سی سال زحمات دانشگاه را به دوش کشیده‌اند و تکریمشان وظیفه همه پرسنل دانشگاه است.