المپیاد.علمی

مدیر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در المپیاد علمی دانشجویان کشور/ گزارش تصویری
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور خوش درخشیدند.

پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به نخبگان مدال آور در المپیاد علمی کشور

دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود
مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی برگزار می‌شود.

افتخارآفرینی دانشجویان نخبه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در نهمین المپیاد علمی کشوری
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مرحله نهایی نهمین المپیاد دانشجویی علوم پزشکی کشور درخشیدند.

درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در آزمون انفرادی نهمین المپیاد علمی دانشجویان
زهرا پولادی، مهرناز ذاکر شهرک، سیده ماهرخ موسوی و کیمیا مؤید دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حیطه‌های مدیریت نظام سلامت، فلسفه پزشکی، آموزش پزشکی و تفکر علمی در علوم پایه، موفق به راه‌یابی به مرحله آزمون گروهی المپیاد دانشجویی کشور شدند.

درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در المپیاد کشوری
تیم دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در هفتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور موفق به کسب یک مدال طلا و 3 لوح تقدیر ویژه المپیاد شدند.