توسط شبکه بهداشت و درمان دشتستان صورت گرفت:
نظارت و پایش بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی در دشتستان

19 دی 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از نظارت و پایش بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی و عرضه مواد غذایی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛ ماریا خویش دوست گفت: با توجه به اهمیت غذا و تغذیه سالم نظارت بر تهیه و توزیع فراورده‌های مواد غذایی، بروز بسیاری از بیماری‌های ناشی از فساد مواد غذایی را به حداقل می‌رساند.
وی تصریح کرد: واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در راستای تأمین امنیت و سلامت جامعه در چرخه تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اقدام به نظارت و کنترل مواد غذایی و بهداشتی در مراحل مختلف می‌کند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: این پایش‌ها توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به‌صورت ماهیانه انجام می‌شود که در نظارت از ۱۰۰ واحد تولیدی و عرضه در دشتستان تعداد هزار و 160 بازرسی از واحدهای تولیدی از ابتدای سال تاکنون به‌عمل‌آمده است.
خویش دوست بیان داشت: در همین راستا چهار هزار و 105 آزمایش بر اساس استانداردهای ملی و دستورالعمل‌های اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی بر روی نمونه‌های مواد غذایی ارسال‌شده از واحدهای تولیدی و سطح عرضه در آزمایشگاه مواد غذایی شهرستان انجام‌شده است.
انتهای پیام/ س.غ/۳۰۳۰
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید
https://sapp.ir/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
تعداد بازدید:   ۱۱

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >