نظارت‌های مدیریتی کنترل کیفی آب آشامیدنی در شهرستان بوشهر افزایش یافت

30 خرداد 1397
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظارت‌های مدیریتی کنترل کیفی آب آشامیدنی در شهرستان بوشهر افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حمید حبیبی نیا افزود: بهترین روش برای اطمینان از کیفیت آب، اجرای سیستم مدیریتی جامع و یکپارچه با همکاری کلیه ادارات ذیربط می‌باشد.
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اظهار داشت: مؤثرترین روش جهت اطمینان پایدار از ایمنی یک سیستم تأمین آب آشامیدنی استفاده از راهکار ارزیابی جامع ریسک و مدیریت آن می‌باشد به‌طوری‌که تمام مراحل تأمین آب از حوزه آبریز تا مصرف را شامل می‌شود.
مهندس حمید حبیبی نیا اضافه داشت رویکرد مرسوم کنترل کیفیت آب آشامیدنی و یا عدم کار کرد مناسب فرآیند بکار رفته برای سالم‌سازی آب همواره وجود دارد بنابراین بهترین روش برای اطمینان از کیفیت آب اجرای سیستم مدیریتی جامع و یکپارچه با همکاری کلیه ادارات ذیربط می‌باشد.
وی عنوان داشت: پنجمین کمیته ایمنی آب شهرستان بوشهر با حضور ادارات مرتبط نظیر جهاد کشاورزی و آب و فاضلاب، محیط‌زیست و ... در محل مرکز بهداشت شهرستان بوشهر برگزار شد.

انتهای پیام/ ا.س- ۳۰۰۰
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
معاون.فنی     مهندس.حمید.حبیبی‌نیا     مرکز.بهداشت.بوشهر    

تاریخ بروز رسانی:   30 خرداد 1397

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >